Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Koble GoDaddy -kontoen min til Vimeo

Du kan laste opp tre videoer før du må koble til GoDaddy- og Vimeo -kontoene dine. Når du kobler til kontoene dine, kan du laste opp flere videoer, redigere videoene og konfigurere videospillerinnstillingene. Lær mer om partnerskapet mellom GoDaddy og Vimeo .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Last opp en video til nettstedet ditt, for eksempel å laste opp en video til overskriften din .
    • Velg overskriften din, og velg deretter Forsidemedier. Med de fleste temaer kan du legge til en video i overskriften. Hvis det er nødvendig, kan du endre temaet ditt .
    • Velg Video.
    • Velg Endre video.
    • Dra og slipp videoen din i opplastingsområdet, eller velg Legg til en video for å få tilgang til datamaskinen din.
  5. Hvis du har overskredet de tre innledende videoene dine, velger du Koble til Vimeo . Du vil også bli bedt om å koble til hvis du velger en video og deretter velge Rediger på Vimeo .
    • Hvis du er en ny bruker, angir du navn, e -postadresse og passord. Velg deretter Bli med e -post . Du kan også opprette en konto med Google -kontoen din.
    • Hvis du allerede har en Vimeo -konto, skriver du inn e -postadressen og passordet ditt eller kobler til Google eller Facebook.
  6. Velg Tillat for å gi GoDaddy tillatelse til å integrere med Vimeo -kontoen din.

Mer informasjon

• Du trenger bare å koble til Vimeo med GoDaddy -kontoen din én gang for alle nettstedene dine. Lær mer om partnerskapet mellom GoDaddy og Vimeo .
  • Når du kobler til GoDaddy- og Vimeo -kontoene, kan du laste opp opptil 10 videoer per uke, opptil 500 MB per uke, opptil totalt 5 GB. Hvis du trenger å laste opp flere videoer per uke eller flere videoer totalt, eller du ønsker avansert tilpasning, kan du oppgradere kontoen din mot en ekstra kostnad. Se Vimeos planer og priser for ytterligere data og avanserte funksjoner.