Koble Instagram-konto til Facebook-side

Før du kan koble til Instagram for å legge til en Instagram-feed til nettstedet ditt eller administrere Instagram for å få InSight-data, må du gå til din profesjonelle Instagram-konto og koble den til Facebook-bedriftssiden din.

Påkrevd: Før du begynner, må du sørge for å ha riktig type Instagram- og Facebook-konto. Private kontoer kommer ikke til å fungere.
  1. Gå til Instagram-appen på telefonen eller nettbrettet ditt og logg på.
  2. Gå til profilen din.
  3. Velg Rediger profil.
  4. Under bedriftsinformasjon, velger du Side.
  5. Velg siden du vil koble til Instagram-kontoen din.
    • Hvis du ikke ser siden din, er det ikke sikkert at du er administrator for den siden. Sjekk sidens innstillinger på Facebook og se hvilke tillatelser du har.
    • Hvis du er tilkoblet, vil du se profilbildet til siden din.