Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

GoDaddy Hjelp

Koble Instagram-konto til Facebook-side

Før du kan koble til Instagram for å legge til en Instagram-feed på nettstedet ditt eller skape et Instagram-innlegg, må du gå til din profesjonelle Instagram-konto og koble den til Facebook-bedriftssiden.

Påkrevd: Før du begynner, må du sørge for å ha riktig type Instagram- og Facebook-konto. Private kontoer kommer ikke til å fungere.
  1. Gå til Instagram-appen på telefonen eller nettbrettet ditt og logg på.
  2. Gå til profilen din.
  3. Velg Meny, deretter velger du Innstillinger.
  4. Naviger til Kontoer-senteret, deretter velger du Konfigurer kontoer-senter.
  5. Velg Legg til Facebook-konto for å velge eller logge på den ønskede kontoen din.
  6. Synkroniser profilbildet ditt, deretter velger du Fortsett. Hvis du er tilkoblet, vil du se profilbildet til siden din. Nå kan du koble siden din til Instagram og opprette et innlegg på sosiale medier.