Koble nettstedet mitt fra en Facebook-bedriftsside

Ved å slette GoDaddy-sosialappen fra Facebook-kontoen din, vil du kunne slå av nettstedets tilkobling til Facebook-siden din.

  1. Logg på Facebook-kontoen.
  2. Gå til Innstillinger.
    koble nettstedet fra facebook klikk på innstillinger
  3. Fra venstre panel, klikk på Bedriftsintegreringer.
    klikk på integreringer
  4. Merk av i boksen ved siden av GoDaddy Social, og klikk deretter på Fjern.
    klikk på fjern
  5. Klikk på Fjern for å bekrefte handlingen. Det var det! Du har nå koblet GoDaddy-nettstedet fra Facebook-kontoen din.
    klikk på fjern for å bekrefte

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.