Koble nettstedet mitt fra en Facebook-bedriftsside

Du kan koble Website Builder-nettstedet fra Facebook-kontoen din. Hvis du fjerner tilkoblingen, vises ikke nettstedets valgte side på Facebook-siden din lenger. Ved å bruke de samme grunnleggende trinnene nedenfor, kan du også endre tilkoblingen til å vise en annen side fra nettstedet ditt.

1. Logg på Facebook-kontoen.
  2. Gå til Innstillinger.
    klikk på innstillinger
  3. Fra venstre panel klikker du på Bedriftsintegreringer.
    klikk på bedriftsintegreringer
  4. Merk av i boksen ved siden av GoDaddy Social, og klikk deretter på Fjern.
    velg GoDaddy Social, klikk på fjern
  5. Klikk på Fjern igjen for å bekrefte handlingen. Du har nå koblet nettstedet fra Facebook-kontoen din.