Opprett et innlegg på sosiale medier

Engasjer målgruppen din på Facebook, Google My Business og Twitter.

Klargjør meldingen din før du begynner. Bruk verktøyet Oppretting av innhold til å lage dine egne foto og bilder som fanger publikums oppmerksomhet. Når du har meldingen og bildene klare, er du klar til å begynne!

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder eller Markedsføring på nettet, og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker.
  3. Gå til Markedsføring > Sosiale medier fra instrumentbordet.
  4. Start innlegget ditt.
    • Velg Start fra begynnelsen og skriv en bildetekst. Velg et bilde eller last opp et nytt. Legg til mer enn ett bilde, hvis du vil.
    • Eller Opprett innlegg på sosiale medier for å starte Innholdsoppretter. Velg en mal og begynn å tilpass innlegget. Når du er klar, velger du Fortsett for å legge til en bildetekst og gjøre deg klar til å dele innlegget.
  5. Velg hvilke sosiale medier du ønsker å legge ut på: Facebook, Twitter og Google My Business. Følg instruksjonene for å koble til, hvis du ikke har koblet til ennå.
  6. Velg Forhåndsvis innlegget.
  7. Tilpass innlegget for hver kanal, og velg når du vil publisere (nå eller senere).
  8. Velg Publiser for å publisere nå eller Planlegg for å publisere senere.