Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Koble til Administrert WordPress -serveren min med SSH (Secure Shell)

Når du har aktivert SSH på Administrert WordPress -kontoen din, følger du disse generelle trinnene for å koble til via SSH ved hjelp av en klient.

Påkrevd: Du trenger følgende for å fullføre disse trinnene:

Har du all denne informasjonen? La oss komme i gang!

1. Start SSH -klienten din.
  2. Angi Host (domenenavnet eller IP -adressen din) og Port (22 for SSH) for å etablere SSH -tilkoblingen.
  3. Når du blir bedt om det, skriver du inn FTP -brukernavn og -passord .

Mer informasjon

• De nøyaktige trinnene for tilkobling via SSH er avhengig av SSH -klienten du bruker. Se mer dokumentasjon for PuTTy eller Terminal .
  • Finn vanlige SSH-kommandoer for WordPress-nettstedet ditt i WP-CLI-håndboken .