Administrert WordPress Hjelp

Koble til Administrert WordPress-serveren min med SSH (Secure Shell)

Når du har aktivert SSH på Managed WordPress-kontoen din, følger du disse trinnene for å koble til serveren med en SSH-app.

Påkrevd: Du vil trenge følgende for å fullføre disse trinnene:

Har du all denne informasjonen? La oss komme i gang!

1. Start SSH-appen din.
  2. Angi Hostnavn (IP-adresse) og Port (22 for SSH) i det oppgitte feltet.
  3. Når du blir bedt om det, angir du ditt FTP-brukernavn og -passord.

Merk: De nøyaktige trinnene for å koble til med SSH kommer an på SSH-appen du bruker. Se mer dokumentasjon for PuTTy eller Terminal.