Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Vise IP-adressen min

Hvis du må peke domenet ditt til ditt Managed WordPress -nettsted eller koble til det med en FTP -klient, trenger du IP -adressen til nettstedet ditt. Slik finner du IP -adressen:

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. På siden Mine produkter , ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle .
  3. For nettstedet du ønsker å bruke, velger du Innstillinger framenyikonet menyen.

velg innstillinger
  4. Velg Vis merInnstillinger -fanen og under Produksjonssted .
    velg vis mer for å utvide listen
  5. Finn IP -adressen, og velg deretter Kopier .
    nest til ip -adresse velg kopi

Mer informasjon

• Hvis du har et domene i en annen GoDaddy-konto som du vil peke til din administrerte WordPress-konto, kan du endre A-posten din til denne IP-adressen.