Vise IP-adressen min

Hvis du må oppdatere DNS for domenet ditt manuelt slik at det peker til hostingen din, forklarer vi her hvordan du finner IP-adressen for ditt administrerte WordPress-nettsted.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrerte WordPress-nettsteder.
  3. Hvis du har mer enn to nettsteder, vises IP-adressene for hvert nettsted på listen. Ellers klikker du på Innstillinger for nettstedet.
  4. For Basic-, Deluxe-, Ultimate- og Developer-kontoer: IP-adressen vises like nedenfor nettstedsnavnet.

For Pro-kontoer: Klikk på fanen Domener øverst på siden.
    klikk på domener-fanen

IP-adressen vises i delen DNS-detaljer.

Mer informasjon

• Hvis du har et domene i en annen GoDaddy-konto som du vil peke til din administrerte WordPress-konto, kan du endre A-posten din til denne IP-adressen.