Koble til Linux -hostingkontoen min med SSH (Secure Shell)

Etter at du aktiverer SSH (Secure Shell) -protokoll for Linux -hostingkontoen din, kan du koble til via SSH ved hjelp av en klient. Vi anbefaler å bruke PuTTy (Windows), Terminal (Mac) eller OpenSSH (Linux).

For å koble til via SSH, trenger du denne informasjonen:

Har du all denne informasjonen? La oss komme i gang!

1. Start SSH-klienten.
  2. Angi følgende informasjon:
    Felt Hva du skal skrive inn …
    Vert Domenenavnet eller IP -adressen din
    Brukernavn FTP-brukernavnet ditt
    Passord FTP-passordet ditt
    Port 22

3. Etter at du har lagt inn nødvendig informasjon i SSH -klienten, vil du kunne opprette en tilkobling til hostingkontoen din.

Merk: SSH -klienten du bruker, vil avgjøre de nøyaktige trinnene for tilkobling til din delte hostingkonto.

Merk: Vi gir informasjon om hvordan du bruker bestemte tredjepartsprodukter, vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for deres funksjoner eller påliteligheten av slike produkter. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.