Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Koble til via eksternt skrivebord (RDC) til min Gen 4 Windows -server

Du kan bruke Microsofts Tilkobling til eksternt skrivebord (RDC) for å administrere Gen 4 Windows VPS eller Dedikert server.

1. På Windows-datamaskinen din starter du Tilkobling til eksternt skrivebord.
  2. Angi IP -adressen til 4. generasjons serveren din , og velg Koble til .
  3. Når du blir bedt om det, skriver du inn serverens brukernavn og passord , og velger deretter OK .