Koble Websites + Marketing -nettstedet mitt til et nytt domene

Kjøp og koble nettstedet ditt til en splitter nye domenenavn .

Andre alternativer inkluderer:

Merk: Kostnaden for hosting av nettstedet ditt er atskilt fra kostnaden for domenet ditt . Hvis du er på en gratis prøveperiode, må du registrere deg for et betalt abonnement. Sammenligne planer og priser .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  6. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  7. Velg Innstillinger.
  8. Velg Koble til domene . (Har du vært her før? Velg Administrer .)
    Merk: Hvis du bruker et gratisabonnement, blir du bedt om å velge et som oppgraderer nettstedet ditt for å tillate et egendefinert domene.
  9. Velg Få et nytt domene og velg Fortsett . Eller hvis du allerede har et domene i kontoen din, velger du det og velger Lagre & Publiser .
  10. Vi vil foreslå noen domenenavn for deg basert på ditt gratis domenenavn, eller du kan søke etter et nytt domenenavn.
  11. Følg meldingene for å legge til beskyttelse (valgfritt) og fullføre kjøpet. Velg Fortsett for å gå tilbake til å koble det nye domenet ditt til nettstedet ditt.
  12. Sjekk at domenenavnet er riktig, og at det er det valgte alternativet. Velg deretter Lagre & Publiser eller Lagre . Endringene dine vil ikke være synlige for andre før du publiserer.

Det tar vanligvis noen minutter å koble til GoDaddy -domenet ditt, men det kan ta opptil 72 timer.