Videresend mitt GoDaddy-domene

Videresend domenet ditt som er registrert hos GoDaddy, for å sende besøkende til en annen side når de besøker domenet ditt. Videresending er nyttig når du allerede har bygget et nettsted en annen plass, eller hvis du vil koble domenet ditt til en side med sosiale medier.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger
    . velg domene
  3. Velg Administrer DNS under Ytterligere innstillinger.
  4. Under Videresending, velger du Legg til domene ved siden av Domene eller Underdomene. Hvis du velger et underdomene, angi underdomenet (maksimum 63 tegn) i Underdomene-feltet.
  5. Velg http:// eller https:// fra rullegardinmenyen for destinasjons-URL-adressen domenet ditt kommer til å videresende til.

Merk: Dette feltet er kun spesifikt for mål-URL-en. Domenet som videresendes vil ikke være SSL-aktivert eller bli sendt videre over https, siden den funksjonaliteten for øyeblikket ikke støttes. Du vil kanskje være i stand til å konfigurere https–-aktivert videresending gjennom hostingplattformen din.

6. Angi videresendingsadressen i feltet Destinasjons-URL-adresse. Det er hit vi sender besøkende når de taster inn domenet ditt i adresselinjen til nettleseren sin.
    • Første og siste tegn må være et siffer eller en bokstav
    • Punktum (.) støttes
    • Maks. 1000 tegn
    • Etterfølgende punktum (…) støttes ikke
    • Understrekingstegn (_) støttes ikke
  7. Velg Videresendingstype, enten Permanent (301) eller Midlertidig (302).
  8. (Valgfritt) Velg Videresend med maskering og angi maskeringsdetaljene dine.
    • Tittel: En kort frase (maksimum 80 tegn) som vises på nettleserfanen og i søkeresultatene.
    • Beskrivelse: En kort beskrivelse (maksimum 150 tegn) av nettstedet ditt som skal vises i resultatene til søkemotoren.
    • Nøkkelord: En liste med nøkkelord (maksimum 500 tegn), som beskriver innholdet og formålet med nettstedet.
  9. Velg Lagre. Vi oppdaterer domenet ditt automatisk til GoDaddy-navneservere hvis de ikke er med oss.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.

Relatert trinn

• Hvis du ønsker at www-versjonen av domenenavnet ditt også skal videresende, må du sørge for at ditt www CNAME peker til @.

Mer informasjon

• Å legge til videresending vil bruke en mal på DNS-en din og låse @ A-posten din. Hvis du skal endre den A-posten, må du først slette videresending.
  • Ikke alle nettsteder kan maskeres og kan vise en feil eller tom hvit skjerm. Bytt til Kun videresending eller kontakt hosten din om å tillate maskering hvis det maskerte domenet ditt ikke fungerer som forventet.
  • Hold domenet ditt aktivt og unngå at det utløper ved å slå på automatisk fornyelse.