Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Kom i gang med Basic og Pro Reseller

Klar til å starte (gjen) salg? Denne serien veileder deg gjennom de viktige trinnene for å konfigurere Basic- eller Pro -forhandler -butikken. Vår nøkkelferdige butikk hjelper deg med å raskt lansere et merke, profesjonelt utseende, med en flåte av kundestøtte.

1: Legg til firmanavnet ditt

Legg til selskapsnavnet som vises i butikkfronten din, og knytt en betalingsmottakerkonto til butikken din. (Du fyller ut betalingsmottakerdetaljene neste.)

2: Konfigurer betalingsmottakerkonto og betalingsinformasjon

Hvor skal vi sende pengene dine? Legg til eller gjennomgå kontakt- og avgiftsinformasjonen din, og velg en foretrukket betalingsmetode for provisjonen.

3: Tilpass merkevaren for forhandlerens butikkfront

Etabler merkevaren din og tilpass utseendet til nettbutikken ved å legge til en logo, tilpassede fargevalg og skrifttyper.

4: Velg alternativene for kundestøtte

Gi oss beskjed om du ønsker å støtte kundene dine selv eller la GoDaddy gi kundestøtte under ditt merke - noe som gir deg mer tid til å drive virksomheten din.

5: Opprett Hjem -URL -adressen din og sjekk ut den nye butikkfronten din

Finn standard -URL -adressen for nettbutikken og/eller koble til ditt eget domene, slik at kundene vet hvor de kan finne deg. Så ta en titt på den nye butikken din!

6: Hva er det neste?

Klar, klar, GÅ! Du er klar og klar til å begynne å selge! Ta en omvisning i Kontrollsenter for forhandlere og sjekk ut noen av de andre tingene du kan gjøre med nettbutikken - som å angi egne priser, opprette kampanjekoder og tilpass med WordPress-plugin-verktøyet .