Konfigurer autosvar utenom kontoret i Outlook på nett

Opprett et automatisk svar utenom kontoret som forteller folk at du er borte og ikke vil svare på e-postene deres. Hver person som sender deg en e -postmelding mottar automatisk svar. Legg til informasjon, for eksempel når du kommer tilbake, eller når de kan forvente et svar fra deg.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger .
  3. I listen E -post velger du Automatiske svar .
    Knapp for automatiske svar
  4. Velg veksleknappen Slå på automatiske svar .
    Veksle mellom automatiske svar
  5. Ved siden av Send svar kun i løpet av en tidsperiode , merker du av i boksen og angir deretter start- og sluttidspunktet.
    • Hvis en tidsperiode ikke er valgt, forblir det automatiske svaret på til du slår av Automatisk svar på -bryteren.
    Tidsperiode svar
  6. I tekstboksen nederst i vinduet skriver du inn en melding som skal sendes til besøkende mens du er borte.
    • Du kan også bruke formateringsalternativene øverst i tekstboksen for å endre skrifttype og farge på teksten sammen med andre tilpasninger.
    Formateringsalternativer
  7. Hvis du vil sende automatiske svar til besøkende utenfor organisasjonen din, merker du av i boksen ved siden av Send svar utenfor organisasjonen
    Organisasjon Veksle
  8. Velg Lagre nederst i vinduet. Det automatiske svaret ditt er nå på og vil bli sendt til besøkende.