Konfigurer domeneovervåking

Å legge til domeneovervåking til et domene er en nyttig metode for å spore endringer på et domene av interesse.

1. Logg på GoDaddy domenekontrollsenter . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Kjøp & Selg > Restordre og overvåking .
    velg kjøp og selg fra menyen
  3. Velg Legg til overvåking .
  4. Angi domenet / domenene du vil overvåke (ett per linje) .
  5. Angi e -postadressen din, og velg deretter OK .
    • E -postadresse 1 — Angi e -postadressen du vil at vi skal sende varsler til.
    • (Valgfritt) E -postadresse 2 — Angi den sekundære e -postadressen du vil at vi skal sende varsler til.
  6. Du vil se en bekreftelsesmelding om at endringene dine er blitt behandlet og domenet ditt vil bli konfigurert for overvåking i løpet av få minutter, og deretter velger du OK .