|  Hjem
Hjelp

Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Konfigurer kontoen din

Når du har kjøpt en vertsplan, bør du sette det opp før du kan bruke det til ditt nettsted.

Oppsett av din vertskonto.

  1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter påAvslutt.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.