Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Sikkerhetskopier nettstedet mitt i Windows Hosting

Du bør alltid ha sikkerhetskopier av nettstedet ditt - det finnes ingen andre måter å forberede seg på det uventede. GoDaddy gir deg tre alternativer for sikkerhetskopiering:

Metode Ekstra avgift Instruksjoner
Automatisk Ja Tilgjengelig gjennom Sikkerhetskopiering av nettsted
Manuell Nei Bruk denne artikkelen
Planlagt Nei Bruk denne artikkelen

Manuelle sikkerhetskopieringer i Plesk

Advarsel:

Manuell sikkerhetskopiering av nettstedet ditt i Plesk bringer det midlertidig ned. Besøkende på nettstedet ditt vil se en 503 -tjeneste midlertidig utilgjengelig side.

1. Fra startsiden til Plesk klikker du på Backup Manager .
  2. Klikk på Sikkerhetskopier.
  3. Fyll ut feltene på skjermen. Følg nøye med området Sikkerhetskopier innhold - for å sikkerhetskopiere nettstedet ditt må du velge Domenekonfigurasjon og innhold .
  4. Klikk på OK

Du bør også sikkerhetskopiere databaser på kontoen din .

Planlagt sikkerhetskopiering i Plesk

1. Fra startsiden til Plesk klikker du på Backup Manager .
  2. Klikk på Flere handlinger , deretter Planlagte innstillinger for sikkerhetskopiering .
  3. Fyll ut feltene på skjermen. Følg nøye med området Sikkerhetskopier innhold - for å sikkerhetskopiere nettstedet ditt må du velge Domenekonfigurasjon og innhold .
  4. Klikk på OK