Konfigurer min flerfaktorautentiseringsmetode

Etter å ha sikret organisasjonen din ved å aktivere sikkerhetsstandarder eller flerfaktorautentisering (MFA), konfigurerer du den påloggingsmetoden du foretrekker for å verifisere identiteten din når du logger på e-posten din. Passord kan bli glemt eller stjålet, så å ha en ekstra påloggingsmetode gjør det mye vanskeligere for noen å bryte seg inn på kontoen din.

Bruk Microsoft Authenticator-appen som påloggingsmetode. Du kan enten godkjenne et varsel eller angi en angitt verifiseringskode.

Merk: Passordfunksjonen i Autentisering -appen er ikke tilgjengelig for Microsoft 365 fra GoDaddy -kontoer.

Før du fortsetter må du sørge for at du har både datamaskinen og telefonen.

1. Logg på sikkerhetsinformasjon -siden på datamaskinen din. Bruk brukernavnet og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
    • Hvis du ser en melding om at mer informasjon er nødvendig eller at sikkerhetsinnstillinger var aktivert, velg Neste .
  2. Velg Autentiserings -appen som din metode. Avhengig av hva du ser på skjermen, vil trinnene variere:
    • Hvis du ser Beskytt kontoen din øverst på skjermen, velger du Neste .
      Siden Hold kontoen din sikker med Neste -knappen uthevet.
    • Hvis du ser Sikkerhetsinformasjon øverst på skjermen, velger du + Legg til påloggingsmetode . Velg Autentiseringsapp , og velg deretter Legg til.
      Modalet Legg til en metode med Autentisering -appen valgt.
    Merk: Hvis du ønsker å bruke en autentiseringsapp som ikke er fra Microsoft, følger du trinnene i fanen Annen autentiseringsapp i stedet.
  3. Under Start med å hente appen velger du Last ned nå for å laste ned Authenticator -appen. Sørg for å tillate varsler fra Autentisering -appen.
    • Hvis du ikke kan laste ned appen ved å laste ned nå , søker du etter "Microsoft Authenticator" på enhetens appbutikk.
    Start med å få appen modal med instruksjoner om hvordan du laster ned appen.
  4. Etter at du har installert appen, velger du Neste .
  5. Åpne Autentiserings -appen på telefonen din. Hvis du blir bedt om det, tillat varsler.
  6. Trykk på + Legg til, deretter Arbeid eller skolekonto , og trykk deretter på Skann QR -kode .
    • Hvis dette er første gangen du bruker appen, kan du trykke på Legg til konto i stedet.
  7. På datamaskinen din, under Konfigurer kontoen din , velger du Neste .
    Den Konfigurer kontoen din modal med instruksjoner om hvordan du legger til en konto.
  8. Bruk telefonen din til å skanne QR -koden som vises på datamaskinen din. Sørg for at du skanner koden i Autentisering -appen, og ikke bare i telefonens kameraapp.
  9. På datamaskinen din, under Skann QR -koden , velger du Neste .
    • Hvis du ikke kan skanne QR -koden, velger du Kan ikke skanne bilde? på datamaskinen. I appen nederst på skjermen trykker du Eller skriv inn koden manuelt . Angi koden og URL -adressen som vises på datamaskinen din, og trykk deretter på Fullfør .
    • Hvis du får en feilmelding om at «Autentiseringsregistrering er tidsavbrutt» eller «QR -kode allerede brukt», går du tilbake til trinn 5, skanner QR -koden på nytt, og velger deretter Neste .
  10. På telefonen din vil appen be deg om å godkjenne påloggingen ved å angi nummeret som vises på datamaskinen din. Angi nummeret, og velg deretter Ja .
  11. På datamaskinen din velger du Neste etter at varselet er godkjent. Du vil se en bekreftelse på at Autentiserings -appen ble registrert.
    Modalet som viser at varselet ble godkjent.

Du klarte det! Kontoen din er nå beskyttet med et ekstra lag av sikkerhet. Hver gang du logger på e -posten din, må du bruke Autentisering -appen for å verifisere identiteten din.

Du kan bli bedt om å sette opp en andre påloggingsmetode, for eksempel et anrop til telefonnummeret ditt eller en annen autentiseringsapp. Hvis du noen gang mister tilgang til Autentisering -appen, kan du bruke den andre metoden for å få tilgang til kontoen din.

Bruk en autentiseringsapp som ikke er fra Microsoft som påloggingsmetode. Hvis du for eksempel allerede bruker Google Autentisering -appen, kan du bruke det og legge til Microsoft 365 -kontoen din i den. Før du fortsetter må du sørge for at du har både datamaskinen og telefonen.

1. Logg på sikkerhetsinformasjon -siden på datamaskinen din. Bruk brukernavnet og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
    • Hvis du ser en melding om at mer informasjon er nødvendig eller at sikkerhetsinnstillinger var aktivert, velg Neste .
  2. Velg Autentiseringsapp som metode. Avhengig av hva du ser på skjermen, vil trinnene variere:
    • Hvis du ser Beskytt kontoen din øverst på skjermen, velger jeg Jeg vil bruke en annen autentiseringsapp .
      Siden Hold kontoen din sikker med Neste -knappen uthevet.
    • Hvis du ser Sikkerhetsinformasjon øverst på skjermen, velger du + Legg til påloggingsmetode . Velg Autentiseringsapp , deretter Legg til, og så vil jeg bruke en annen autentiseringsapp .
      Start med å få appen modal med instruksjoner om hvordan du laster ned appen.
  3. På telefonen din legger du til en ny konto i autentiseringsappen du vil bruke med Microsoft 365. Her er instruksjoner for noen ofte brukte autentiseringsapper:
  4. På datamaskinen din velger du Neste .
    Authenticator -appmodalet ber brukeren om å legge til en ny konto i autentiseringsappen sin.
  5. På telefonen din, i autentiseringsappen, skann QR -koden som vises på datamaskinen din, og velg deretter Neste . Dette vil synkronisere godkjenningsappen med Microsoft 365 -kontoen din.
    Authenticator -appen modal med en QR -kode vises.
  6. På datamaskinen din skriver du inn den sekssifrede koden som vises i autentiseringsappen, og velger deretter Neste . Du vil se en bekreftelse på at autentiseringsappen din ble registrert.

Du klarte det! Kontoen din er nå beskyttet med et ekstra lag av sikkerhet. Hver gang du logger på e -posten din, må du bruke autentiseringsappen din for å bekrefte identiteten din.

Du kan bli bedt om å konfigurere en ny påloggingsmetode, som telefonen din eller en annen autentiseringsapp. Hvis du noen gang mister tilgangen til autentiseringsappen din, kan du bruke den andre metoden for å få tilgang til kontoen din.

Selv om du kan bruke telefonen din som påloggingsmetode, er den ikke like effektiv som en autentiseringsapp for å blokkere angrep. Vi anbefaler å bruke en autentiseringsapp i stedet. Hvis du bestemmer deg for å bruke telefonen, skriver du inn en engangskode når du logger på kontoen din, som vil bli sendt til telefonnummeret ditt via tekstmelding.

Påkrevd: Hvis du er en bruker (ikke en administrator) og ønsker å bruke nummeret ditt som din standard påloggingsmetode, må du først konfigurere Microsoft Authenticator-appen. Etter at du har fulgt trinnene i Microsoft Authenticator -appen -fanen, kommer du tilbake hit og fortsetter med disse trinnene.

Før du fortsetter må du sørge for at du har både datamaskinen og mobilenheten din.

1. Logg på sikkerhetsinformasjon -siden på datamaskinen din. Bruk brukernavnet og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
    • Hvis du ser en melding om at mer informasjon er nødvendig eller at sikkerhetsinnstillinger var aktivert, velg Neste .
  2. Avhengig av hva du ser på skjermen, vil trinnene variere:
    • Hvis du ser Hold kontoen din trygg øverst på skjermen, velger du Jeg vil konfigurere en annen metode . Under Velg en annen metode velger du Telefon .
      Siden Hold kontoen din sikret med Jeg ønsker å konfigurere en annen metode er uthevet.
    • Hvis du ser Sikkerhetsinformasjon øverst på skjermen, velger du + Legg til påloggingsmetode . Velg Telefon , og velg deretter Legg til.
      Modulen Legg til en metode med Telefon valgt.
  3. Angi telefonnummeret ditt, velg Tekst til meg en kode , og velg deretter Neste .
    Telefonmodalet med et angitt telefonnummer og avkrysningsboksen Tekst meg en kode er valgt.
  4. Angi den sekssifrede koden som ble sendt til telefonnummeret ditt, og velg deretter Neste .
  5. Når du ser bekreftelse på at telefonen din ble registrert, velger du Ferdig .
  6. (Valgfritt) Hvis du er en bruker og ønsker å bruke telefonen som standard påloggingsmetode:
    1. På siden Sikkerhetsinformasjon, ved siden av Standard påloggingsmetode , velger du Endre .
      Standard påloggingsmetoden er oppført med Endre-knappen uthevet.
    2. Under Endre standardmetode velger du Telefon og deretter Bekreft . Du ser en bekreftelse på at standard påloggingsmetode ble endret.

Hyggelig, du klarte det! Kontoen din er nå beskyttet med et ekstra lag av sikkerhet. Hver gang du logger på e -posten din, må du oppgi koden som er sendt til telefonnummeret ditt for å bekrefte identiteten din.

Du kan bli bedt om å konfigurere en andre påloggingsmetode. Hvis du noen gang mister telefonen, kan du bruke den andre metoden for å få tilgang til kontoen din.

Hvis du konfigurerer telefonen som din primære metode, kan du bli bedt om å konfigurere Autentisering -appen som sikkerhetskopieringsmetode. Hvis du ikke vil bruke Authenticator -appen, kan du velge Jeg vil konfigurere en annen metode , og deretter velge E -post i stedet.