Aktiver eller deaktiver sikkerhetsstandarder

Sikkerhetsstandarder hjelper deg med å beskytte deg mot identitetsrelaterte angrep med forhåndskonfigurerte sikkerhetsinnstillinger. Dette betyr at alle e-postbrukere vil bli bedt om å registrere seg for flerfaktorautentisering (MFA) ved hjelp av Microsoft Authenticator-appen . Vi anbefaler at du bruker sikkerhetsstandarder, men du kan aktivere eller deaktivere disse innstillingene for å passe bedriftens behov.

Når sikkerhetsstandarder er aktivert, må organisasjonens e -post være satt opp i klienter som støtter moderne autentisering og ikke bruker IMAP-, SMTP- eller POP -e -postprotokoller. For eksempel støttes Office 2016 og nyere og Mail -appen for Mac -klienter.

Påkrevd: Du trenger administratortillatelser for å endre standardinnstillinger for sikkerhet. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.
  1. Logg på Azure -portalen . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her). Hvis du ikke har tilgang til påloggingsmetoden, må du først tilbakestille flerfaktorautentiseringen .
  2. Søk etter Azure Active Directory .
    Søkelinje med Azure Active Directory
  3. Under Egenskaper velger du Egenskaper .
    Egenskaper i venstre panel
  4. Velg Administrer sikkerhetsstandarder .
    Nederst på siden, Administrer standarder for sikkerhet
  5. Sett Aktiver sikkerhetsstandarder veksle til Ja . Eller sett veksleknappen til Nei og velg en grunn for å deaktivere den.
  6. Velg Lagre . Du vil se en bekreftelse på at sikkerhetsstandardene dine er lagret.
    Veksle Aktiver sikkerhetsstandarder til Ja
Påkrevd: Hvis du allerede har retningslinjer for betinget tilgang aktivert, må du deaktivere dem før du kan aktivere sikkerhetsstandarder. Logg på retningslinjene for betinget tilgang og velg retningslinjene. Under Detaljer velger du Slett og deretter Ja for å bekrefte. Gjenta etter behov for å fjerne alle aktiverte retningslinjer.
Hvis du allerede har retningslinjer for betinget tilgang aktivert