Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Aktiver eller deaktiver sikkerhetsstandarder

For å beskytte organisasjonen din mot identitetsrelaterte angrep, kan administratorer aktivere sikkerhetsstandarder i Email & Office -instrumentbord. Når sikkerhetsstandarder er aktivert, kreves det at alle e-postbrukere konfigurerer flerfaktorautentisering, eller MFA, ved hjelp av Microsoft Authenticator-appen. Administratorer må gi ekstra bekreftelse hver gang de logger på kontoen sin.

Når sikkerhetsstandarder er aktivert, må organisasjonens e -poster konfigureres i klienter som støtter moderne autentisering (som Office 2016 og nyere eller Apple Mail). De fleste moderne e -postklienter bruker ikke moderne autentisering for IMAP-, SMTP- eller POP -e -postprotokoller. Hvis du trenger å bruke disse protokollene, ta kontakt med e -postleverandøren din.

Merk: Hvis du er administrator for organisasjonen din, men ikke er GoDaddy -kontoeier , må du følge trinnene for å administrere sikkerhetsstandarder i Azure -portalen som du finner nederst på siden.

Administrer standardinnstillinger for sikkerhet i e & Office -instrumentbord

Du kan aktivere eller deaktivere sikkerhetsstandarder for organisasjonen din i administrasjonsdelen av E & Office -instrumentbord.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrator , og deretter Sikkerhetsinnstillinger .
    admin -rullegardinmenyen i instrumentbordet for e -post og kontor
  3. Under Beskytt e -posten din med sikkerhetsstandarder velger du Administrer .
    beskytt e -posten din med delen for sikkerhetsstandarder
  4. Velg Fortsett .
    administrere sikkerhetsstandarder modale med fortsett uthevet
  5. Angi et domenenavn i organisasjonen din. Veksleknappen Aktiver sikkerhetsstandarder lastes inn.
    • Hvis det er koblede domener i organisasjonen din, velger du Se liste over domener i denne organisasjonen for å se hvilke domener som vil bli påvirket av endringer i sikkerhetsstandarder.
    eksempel domenenavn med aktiver sikkerhetsstandarder veksle
  6. For å aktivere eller deaktivere sikkerhetsstandarder, slå på eller av Aktiver sikkerhetsstandarder -veksleknappen, og velg deretter Lagre .

Du vil se en bekreftelse på at sikkerhetsstandarder ble aktivert eller deaktivert.

Administrer standarder for sikkerhet i Azure -portalen

Disse trinnene gjelder bare for administratorer som ikke er GoDaddy -kontoeiere. Følg disse trinnene nøye . Å gjøre endringer i Azure -portalen utenfor disse trinnene kan forårsake problemer med din organisasjon og vår GoDaddy -veiledninger kan ikke hjelpe deg med å fikse dem. Se vår erklæring om støtte .

1. Logg på Azure -portalen . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her). Hvis du ikke har tilgang til påloggingsmetoden, må du først tilbakestille flerfaktorautentiseringen .
  2. Søk etter Azure Active Directory .
    Søkelinje med Azure Active Directory
  3. Under Egenskaper velger du Egenskaper .
    Egenskaper i venstre panel
  4. Velg Administrer sikkerhetsstandarder .
    Nederst på siden, Administrer standardinnstillinger for sikkerhet
  5. Sett Aktiver sikkerhetsstandarder veksle til Ja . Eller sett veksleknappen til Nei og velg en grunn for å deaktivere den.
  6. Velg Lagre . Du vil se en bekreftelse på at sikkerhetsstandardene dine er lagret.
    Veksle Aktiver sikkerhetsstandarder til Ja
Påkrevd: Hvis du allerede har retningslinjer for betinget tilgang aktivert, må du deaktivere dem før du kan aktivere sikkerhetsstandarder. Gå til retningslinjene for betinget tilgang og velg retningslinjene. Under Detaljer velger du Slett og deretter Ja for å bekrefte. Gjenta etter behov for å fjerne alle aktiverte retningslinjer.
Hvis du allerede har retningslinjer for betinget tilgang aktivert