Aktiver eller deaktiver sikkerhetsstandarder

Som administrator kan du aktivere sikkerhetsstandarder for å beskytte organisasjonen din mot phishing og identitetsrelaterte angrep. Sikkerhetsstandarder sikrer et grunnleggende sikkerhetsnivå, som krever at alle administratorer og brukere konfigurerer en påloggingsmetode for flerfaktorautentisering, eller MFA. Dette ekstra beskyttelseslaget kan hindre at kontoen din kompromitteres.

Velg riktig fane basert på om du er en administrator og GoDaddy -kontoeier eller en administrator, men ikke kontoeieren.

Disse trinnene er for administratorer som også er eieren av GoDaddy -kontoen.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Microsoft 365 Admin på venstre side, og deretter Sikkerhetsinnstillinger .
    Administrasjonsmenyen for Microsoft 365 i instrumentbordet for e -post og Office med sikkerhetsinnstillinger uthevet.
  3. Under Beskytt e -posten din med sikkerhetsstandarder velger du Administrer .
  4. Velg Fortsett .
    administrere sikkerhetsstandarder modale med fortsett uthevet
  5. Søk etter et domenenavn i organisasjonen din.
    • Hvis det er koblede domener i organisasjonen din, velger du Se liste over domener i denne organisasjonen for å se hvilke domener som vil bli påvirket av endringer i sikkerhetsstandarder.
    eksempel domenenavn med aktiver sikkerhetsstandarder veksle
  6. For å aktivere eller deaktivere sikkerhetsstandarder, slå på (vises grønt) eller slå av Aktiver sikkerhetsstandard -veksleknappen, og velg deretter Lagre .

Du vil se en bekreftelse på at sikkerhetsstandarder ble aktivert eller deaktivert.

Påkrevd: Microsoft avviklet Basic autentisering, en utdatert metode for å koble Microsoft 365 -kontoer med e -postklienter, i 2023. Sørg for at brukerne dine har e -postklienter med moderne autentisering, som Outlook 2016 eller nyere og Apple Mail, etter at du har aktivert sikkerhetsstandarder. De nyeste versjonene av de fleste e -postklienter støtter allerede den.

Disse trinnene gjelder for administratorer som ikke er GoDaddy -kontoeiere.

Advarsel: Følg disse trinnene nøye. Hvis du gjør endringer i administrasjonssenteret for Microsoft Entra utenfor disse trinnene, kan det forårsake problemer GoDaddy -veiledninger kanskje ikke kan hjelpe deg med å fikse. Se vår erklæring om støtte .
  1. Logg på administrasjonssenteret for Microsoft Entra . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Søk etter Tenant -egenskaper , og velg det deretter fra resultatene.
    Søkefeltet med Leietaker -egenskaper oppgitt.
  3. Velg Administrer sikkerhetsstandarder . Et vindu åpnes på høyre side.
    Nederst på siden, Administrer sikkerhetsinnstillinger
  4. Under Sikkerhetsstandarder velger du Aktivert eller Deaktivert .
    Rullegardinmenyen for sikkerhetsstandarder.
  5. Velg Lagre . Du vil se en bekreftelse på at sikkerhetsstandarder ble aktivert eller deaktivert.
Påkrevd: Microsoft avviklet Basic autentisering, en utdatert metode for å koble Microsoft 365 -kontoer med e -postklienter, i 2023. Sørg for at brukerne dine har e -postklienter med moderne autentisering, som Outlook 2016 eller nyere og Apple Mail, etter at du har aktivert sikkerhetsstandarder. De nyeste versjonene av de fleste e -postklienter støtter allerede den.

Jeg har klassiske retningslinjer aktivert

Hvis du ser en feilmelding som sier at du har klassiske retningslinjer aktivert, må du deaktivere dem før du kan aktivere sikkerhetsstandarder (hvis dette ikke gjelder deg, hopp videre til neste avsnitt).

1. Gå til siden Klassiske retningslinjer (eller i søkefeltet øverst i administrasjonssenteret for Microsoft Entra, angi og velg Azure AD Betinget tilgang , og velg deretter Klassiske retningslinjer ).
  2. Velg retningslinjene, og velg Deaktiver øverst på siden.
  3. Gjenta etter behov for å deaktivere alle aktiverte retningslinjer.

Konfigurer flerfaktorautentiseringsmetoden din

Gratulerer! Hvis du har aktivert sikkerhetsinnstillinger, har du tatt et viktig skritt for å sikre e -postkontoene dine. Men vi er ikke ferdig ennå - når du har aktivert sikkerhetsstandarder, har administratorene og brukerne dine 14 dager til å registrere en MFA -metode . Etter 14 dager vil de ikke være i stand til å logge på uten en MFA -metode. Hver brukeres 14-dagers periode starter etter den første vellykkede interaktive påloggingen etter aktivering av sikkerhetsinnstillinger.