Konfigurer min nye Windows Hosting -konto

Hvis du ikke har brukt Windows Hosting med Plesk før, følger du disse grunnleggende trinnene for å konfigurere kontoen din og flytte eller opprette nettstedet.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Hvis du ikke har konfigurert Windows -hostingkontoen din ennå, velger du Hosting i listen over produkter, og velg Konfigurer ved siden av Windows Hosting -kontoen. Følg meldingene for å konfigurere kontoen din.
  3. Bruk Plesk File Manager eller FTP for å laste opp filer fra datamaskinen din til kontoen din. Windows -hostingkontoen din bruker httpdocs som rotkatalog for det primære domenet ditt.
  4. Hvis du ikke har et nettsted ennå, laster du opp et innholdsstyringssystem (CMS) som WordPress, Drupal eller joomla. Et CMS er et program du kan bruke til å bygge et nettsted og administrere alt innhold. Slik installerer du WordPress (eller et annet program) på kontoen din .
  5. Etter at nettstedet ditt har fungert, kan du bruke Plesk Backup Manager til å automatisere sikkerhetskopieringer, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å miste innholdet på nettstedet. For mer informasjon, seSikkerhetskopier nettstedet mitt i Windows Hosting .