Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer omvendt DNS for min 4 dedikerte server

Du kan konfigurere reverse DNS (rDNS) oppslag for din 4. generasjons dedikerte server. Mesteparten av tiden "ser" DNS etter nettstedet ditt ved først å finne domenenavnet, og deretter finne den tilknyttede IP -adressen. Med omvendt DNS -oppslag, ser DNS først etter en IP -adresse og finner deretter det tilknyttede domenenavnet.

Hvis du kjører din egen e -postserver, må du konfigurere rDNS slik at det peker til ditt primære domenenavn - noen servere vil avvise e -post fra hvilken som helst IP -adresse uten rDNS.

Omvendt DNS hjelper også hvis du trenger å feilsøke nettverket ditt (for eksempel å kjøre en traceroute).