Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Konfigurer omvendt DNS for min 4 dedikerte server

Du kan konfigurere reverse DNS (rDNS) oppslag for din 4. generasjons dedikerte server. Mesteparten av tiden "ser" DNS etter nettstedet ditt ved først å finne domenenavnet, og deretter finne den tilknyttede IP -adressen. Med omvendt DNS -oppslag, ser DNS først etter en IP -adresse og finner deretter det tilknyttede domenenavnet.

Hvis du kjører din egen e -postserver, må du konfigurere rDNS slik at det peker til ditt primære domenenavn - noen servere vil avvise e -post fra hvilken som helst IP -adresse uten rDNS.

Omvendt DNS hjelper også hvis du trenger å feilsøke nettverket ditt (for eksempel å kjøre en traceroute).