Konfigurer SEO -tjenestekontoen min

Du gjorde et godt valg for å registrere deg for SEO -tjenester for GoDaddy. Det første trinnet er å konfigurere kontoen din. Når kontoen din er konfigurert, kan du forvente en påkalling fra en SEO-tjenestegerepresentant innen 2-3 virkedager. Representanten vil spørre deg om virksomheten din, målene dine og fastsette den beste planen for budsjettet.

Konfigurer SEO -tjenestekontoen din

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Mine produkter -siden klikker du på SEO -tjenester .
  3. Klikk på Konfigurer.
  4. Fyll ut all informasjon på Kundeinformasjon -siden.
  5. Klikk på Send spørring .

Neste trinn

Du kan overvåke nettstedets SEO -optimaliseringsresultater ved å gå til SEO Services -instrumentbordet:

Merk: Det kan ta flere dager etter ombordstarten å se resultatene i instrumentbordet.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din
  2. Mine produkter -siden klikker du på SEO -tjenester .
  3. Klikk på Administrer .

Mer informasjon

Hvis du vil vite mer om hva som er inkludert i SEO -tjenester, kan du se produktsiden for SEO -tjenester.