Konfigurer tekstmeldingsvarsler for nettbutikken min

Slå på tekstmeldingsvarsler slik at du aldri går glipp av en bestilling.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Fra instrumentbordet går du til Innstillinger, og deretter, under Butikk, velger du Generelt.
    • For Premium-nettbutikk går du til Innstillinger > Bedriftsinformasjon.
  4. Sjekk at Få SMS-varslinger når du får en bestilling er aktivert.
  5. Skriv inn mobilnummeret ditt, og velg deretter Neste.
  6. Vi sender deg en passkode for å verifisere telefonnummeret ditt. Angi passkoden fra tekstmeldingen og velg deretter Fullfør. Hvis du ikke mottar tekstmeldingen innen et par øyeblikk eller passkoden din utløper, bruker du Send den på nytt-koblingen for å få en annen passkode.
  7. Nummeret som mottar tekstmeldinger vises nå under veksletasten for SMS-varslinger. Bruk Oppdater-koblingen hvis du må endre det.