Konfigurer tekstmeldingsvarsler for nettbutikken min

Slå på tekstmeldingsvarsler slik at du aldri går glipp av en bestilling.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På Instrumentbordet velger du Handel, og under Generelt velger du Butikkinnstillinger.
  1. Slå på Få SMS-varslinger når du får en bestilling.
  2. Skriv inn mobilnummeret ditt, og velg deretter Neste.
  3. Vi sender deg en passkode for å verifisere telefonnummeret ditt. Angi passkoden fra tekstmeldingen og velg deretter Fullfør. Hvis du ikke mottar tekstmeldingen innen et par øyeblikk eller passkoden din utløper, bruker du Send den på nytt-koblingen for å få en annen passkode.
  4. Nummeret som mottar tekstmeldinger vises nå under veksletasten for SMS-varslinger. Bruk Oppdater-koblingen hvis du må endre det.