Nettstedbygger Hjelp

Konfigurer tekstmeldingsvarsler for nettbutikken min

Slå på tekstmeldingsvarsler slik at du aldri går glipp av en bestilling.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. I instrumentbordet går du til Butikk-fanen og deretter Oversikt.
  4. Under Spor og fang opp salg velger du Aktiver varsler.
    Konfigurer tekstvarslinger
  5. Skriv inn mobilnummeret ditt, og velg deretter Neste.
  6. Vi sender deg en kode for å bekrefte telefonnummeret, angi den og velg deretter Fullfør.

Mer informasjon

• Oppdater dette nummeret eller slå av varsler når som helst ved å velge Rediger varsler under Spor og fang opp salg.
  • Endre fraktmetoden min