Nettstedbygger Hjelp

Legg til pakkens fraktvekt og -mål

Vekt- og transportørbaserte fraktmetoder krever pakkens vekt og mål for å fastslå fraktkostnadene. Denne informasjonen er basert på emballasjen som brukes ved frakt av et produkt. Hvis du ønsker å ta med detaljer om selve produktet, legger du det til i produktets beskrivelse.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet eller butikken din.
  3. Åpne produktene dine fra instrumentbordet:
    • I Website Builder går du til Butikk og velger Produkter.
    • I Premium nettbutikk går du til Produkter og velger Alle produkter.
  4. Velg et produkts navn eller bilde for å åpne det og ordne frakt.
  5. Åpne Frakt-fanen, angi pakkens vekt og mål og dimensjoner.
    Skriv inn pakkens vekt og mål
  6. Velg hvordan du vil beregne fraktkostnader.
    • Hvis du velger Regn ut for meg ved hjelp av fraktmetoder, vil kundene din velge frakt basert på metoden(e) du konfigurer når du legger til eller endre fraktmetoder.
    • Hvis du velger Dette produktet sendes alltid gratis eller Angi et fraktgebyr for denne artikkelen, vil disse alternativene gjelde for alle i verden uansett fraktrestriksjonene du legger til i fraktmetodene.
  7. Velg Lagre eller Lagre og legg til en/ett annen/annet for å fullføre. Endringene vises nå i butikken din.