Konfigurer WordPress for første gang

Når du logger deg på WordPress for første gang i cPanel -hosting , eller når du legger til et nettsted i Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer Managed WordPress -kontoen, ser du disse alternativene:

Hurtigstartveiviser for WordPress
  • Klikk på Start veiviseren for å bruke hurtigstartveiviseren til å bygge nettstedet ditt. Vi stiller et par spørsmål, samler inn litt informasjon om deg og virksomheten din, og installerer noen plugin -moduler, inkludert Page Builder . Og du kan velge mellom 10 profesjonelt designede WordPress -temaer. Etterpå kan du gå rett inn i å redigere nettstedet ditt fra WordPress -instrumentbordet.
  • Klikk på Nei takk for å konfigurere WordPress -nettstedet på egenhånd, uten å bruke hurtigstartveiviseren, og uten å automatisk motta flere plugin -moduler som Page Builder. Etter en bekreftelsesmelding går du til WordPress -instrumentbordet for nettstedet.