VPS og Dedikerte servere (Mine servere) Hjelp

Konfigurere serveren

Før du kan begynne å bruke serveren din, må du konfigurere den.

Slik konfigurerer du serveren

  1. Logg på Gateway med GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.
  2. Gå til fanen Servere.
  3. I delen for serveren du ønsker å bruke, klikker du på Konfigurer,
  4. Fyll ut feltene på skjermen og klikk deretter på Konfigurer.

Etter at serveren er konfigurert, kan du finne informasjon om hvordan du administrerer den her.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.