|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Laste ned dataene mine

Du kan laste ned en kopi av alle kontodataene dine.

  1. Gå til GoDaddy Kontaktinnstillinger -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. I Personvern-delen klikker du på Rediger.
    klikk på rediger i personverndelen
  3. Klikk på Last ned informasjonen din . Vi oppretter en CSV -fil som inkluderer alle dataene dine, og sender den til standardplasseringen for nedlasting på datamaskinen din.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.