Legg til Microsoft 365-e-posten min i Outlook-appen på iPhone eller iPad

Trinn tre i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365-e-posten din i Outlook på iPhone og iPad. Da kan du sende og motta e-post uansett hvor du er.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post.

1. Åpne Outlook. (Har du ikke appen? Last den ned på iTunes App Store. Trykk deretter på Kom i gang, velg innstillinger og gå til trinn 4.)
  2. Trykk på Meny > Tannhjul-knapp Innstillinger.
    Trykk på menyikonet som viser et hus
  3. Trykk på Legg til e-postkonto > Legg til en e-postkonto.
    Legg til en e-postkonto
  4. Angi Microsoft 365-e-postadressen din og trykk på Legg til konto.
    Angi e-postadressen og trykk på legg til konto
  5. Hvis administratoren din aktiverte godkjenning med flere faktorer (MFA), verifiserer du kontoen din eller konfigurerer autentiseringsappen.
  6. Angi passordet ditt for Microsoft 365 og trykk på Logg på. (Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole.)
    Angi passord for e-post og logg på
  7. Microsoft 365-kontoen din vises nå i Innstillinger. Gå til innboksen for sjekke e-posten.
    Ny e-postkonto for Microsoft 365 vises i Innstillinger