Legg til Microsoft 365-e-posten min i Outlook-appen på iPhone eller iPad

Trinn tre i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365-e-posten din i Outlook på iPhone og iPad. Da kan du sende og motta e-post uansett hvor du er.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Åpne Outlook. (Har du ikke appen? Last den ned på iTunes App Store. Trykk deretter på Kom i gang, velg innstillinger og gå til trinn 4.)
  2. Trykk på Meny > Tannhjul-knapp Innstillinger.
    Trykk på menyikonet som viser et hus
  3. Trykk på Legg til e-postkonto > Legg til en e-postkonto
    Legg til en e-postkonto
  4. Angi Microsoft 365-e-postadressen din og trykk på Legg til konto.
    Angi e-postadressen og trykk på legg til konto
  5. Angi passordet ditt for Microsoft 365 og trykk på Logg på. (Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole.)
    Angi passord for e-post og logg på
  6. Dersom administrator har aktivert godkjenning med flere faktorer (MFA) (også kalt totrinnsbekreftelse), må du også verifisere kontoen.
  7. Microsoft 365-kontoen din vises nå i Innstillinger. Gå til innboksen for sjekke e-posten.
    Ny e-postkonto for Microsoft 365 vises i Innstillinger

Vis meg

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e-post på en telefon.