Legg Google Analytics til nettstedet mitt

Ved å legge sporingstjenesten fra Google Analytics til nettstedet, kan du få data til å danne deg et nøyaktig bilde av hvem som besøker nettstedet ditt, hvor de var før de kom dit og hvordan de klikket seg rundt på nettstedet ditt.

Merk: Du må sette opp en Google Analytics-konto før du setter i gang med trinnene nedenfor.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på panelet Nettsideinnstillinger.
    klikk på panelet Nettsideinnstillinger
  4. Klikk på Google Analytics > Registrer deg for Google Analytics.
    Klikk på Registrer deg
  5. På Google-nettsiden som åpnes, klikker du på Logg på > Analytics og skriver inn passordet ditt.
  6. På Google Analytics’ hjemmeside klikker du på Admin (tannhjulikonet) nederst til venstre.
    klikk på Admin-tannhjulikonet
  7. Velg ditt nettsted i Konto- og Eiendom-kolonnene, og klikk på Sporingskode i Eiendom-kolonnen.
    klikk på Sporingskode
  8. Kopier Sporings-ID-en som kommer opp.
    kopier Sporings-ID
  9. Bytt tilbake til ditt Google Analytics-panel og lim koden inn i Sporings-ID-feltet.
  10. Lukk Google Analytics-panelet ved å klikke på klikk på pil til venstre- pilen to ganger, noe som tar deg tilbake til hovedvinduet.
  11. Endringene blir lagret automatisk, så hvis du er klar, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.
  12. Vent et døgn, logg så på Google Analytics-kontoen og ta en nærmere titt på statistikken og grafikken for trafikken på nettstedet ditt.
    Ditt nettsteds analytiske data