Legg til e-postabonnementer for markedsføring

Etter at du har tilpasset e-postabonnementskjemaet for markedsføring og opprettet en e-post for markedsføring, er det på tide å legge til abonnenter. Du kan også opprette lister med e-postadresser til bruk for bestemte utsendelser.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Åpne nettstedet ditt.
    • For Website Builder: Bla ned til Website Builder og velg Få til ved siden av nettstedet du vil endre.
    • For digital markedsføring: Bla ned til Nettbasert markedsføring og velg Få til ved siden av siden du vil endre.
  3. Åpne Abonnenter -delen.
    • For Website Builder: Fra instrumentbordet ditt velger du Tilkoblinger > Abonnenter .
    • For digital markedsføring: Fra instrumentbordet velger du Markedsføring per e -post > Abonnenter .
  4. Sjekk at Abonnenter-fanen er aktiv, deretter velger du Importer.
  5. I vinduet som dukker opp, velger du det som passer best for deg: legg til en person, legg til flere om gangen eller importer fra en fil. Følg meldingene.
    Importer en person, mange om gangen eller importer fra en fil.

Tilknyttede trinn