Legg til e-postabonnementer for markedsføring

Når du har tilpasset skjemaet for e -postmarkedsføring og opprettet en e -post for markedsføring, bør du legge til abonnenter. Du kan også opprette lister over e -postadresser som skal brukes til spesifikke utsendelser.

Merk: Av juridiske årsaker må du legge til en fysisk adresse for nettstedet ditt før du kan sende e -post. Legg til din fra instrumentbordet ved å velge Innstillinger , og deretter Markedsføring per e -post.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Tilkoblinger og deretter Abonnenter .
Merk: Av juridiske årsaker må du legge til en fysisk adresse for nettstedet ditt før du kan sende e -post. Legg til din fra instrumentbordet ved å velge Innstillinger , og deretter Forretningsprofil .
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til Markedsføring på nettet og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Markedsføring per e -post og deretter Abonnenter .
  1. Velg Legg til kontakter .
  2. Du blir bedt om å bestemme hvordan du vil legge til kontaktinformasjonen til de nye markedsførings -e -postabonnentene dine. Alternativene dine inkluderer:
    • Legg til hver manuelt, en etter en
    • Kopier og lim inn en eksisterende liste over flere personer samtidig
    • Last opp en CSV -fil for å importere en eksisterende liste
  3. Følg meldingene og bekreft at du har tillatelse til å sende e -post til disse abonnentene.
  4. Velg Legg til eller Legg til og lukk, avhengig av om du har flere kontakter å legge til.

Tilknyttede trinn