Legg til e-postabonnementer for markedsføring

Etter at du har tilpasset e-postabonnementskjemaet for markedsføring og opprettet en e-post for markedsføring, er det på tide å legge til abonnenter. Du kan også opprette lister med e-postadresser til bruk for bestemte utsendelser.

Merk: Når det gjelder Privat- og Business-abonnementet, er disse begrenset til 50 abonnenter. Med Business Plus- and eCommerce-abonnementene (Nettbutikk) kan du legge til opptil 5000 abonnementer og sende opptil 50 000 e-poster hver måned. Se Oppgrader abonnementet mitt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. I Instrumentbord øverst på siden på nettstedet klikker du på Abonnenter.
    Klikk på fanen Mange om gangen eller Enkeltvis
  3. I panelet med oppføringen av nåværende abonnenter, klikker du på Legg til abonnenter.
  4. Du kan laste opp en hel liste med e-postadresser via fanen Mange om gangen i vinduet Last opp abonnenter. Du kan også klikke på Enkeltvis for å legge inn ett enkelt navn eller én adresse om gangen. (Du finner flere detaljer, inkludert om hvordan du oppretter tilpassede lister for utsendelse, under Legg til kontakter.)
    Klikk på fanen Mange om gangen eller Enkeltvis
  5. Når du er ferdig, går du tilbake til nettstedet ditt ved å klikke på Nettsted på linjen Instrumentbord.