Endre mitt registreringsskjema for markedsføring per e-post

Ved å legge til et registreringsskjema for markedsføring per e-post på siden din, kan besøkende registrere seg for markedsførings-e-poster angående nettstedet ditt. Slik kan du tilpasse skjemaet i seksjonen Abonnement.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Rull nedover siden til Abonnement -delen og klikk på den.
    klikk på Abonnement -delen
  4. Bruk feltene i Abonnement -panelet for å tilpasse seksjonens overskrift, meldingen abonnentene vil se etter at de abonnerer, og etiketten for registreringsknappen. (For mer informasjon om hvordan du endrer seksjoner, se Legg til en seksjon .)
    klikk på et felt for å endre innholdet

Merk: Endringene du foretar i panelfeltene, blir lagret automatisk, og utseendet til seksjonen Abonnement blir oppdatert ved hver endring.

5. Slik velger du en annen layout for Abonnement:
  6. Enhet Handling
    Stasjonær PC Klikk på Oppsett i menyen, klikk på abonnementsdelen og velg et oppsett i høyre panel.
    I skrivebordsvisningen klikker du på Oppsett
    Telefon/nettbrett Sveip til høyre eller venstre under gjeldende oppsett.
    I mobilvisningen sveiper du for å velge et annet oppsett

Merk: Hvis du velger oppsettet med svart bakgrunn, kan du bytte den ut med et bilde ved å klikke på Rediger og så klikke på Bakgrunnsbilde i Abonnement-panelet. (Hvis du vil vite mer, kan du se under Legge til eller endre et bilde.)

7. Når du er klar til å publisere, klikker du på Forhåndsvisning og deretter på Publiser. Et pop-up-vindu viser en bekreftelse på at nettstedet er publisert.
  8. Hvis du vil teste hvordan abonneringsprosessen fungerer for de besøkende på nettstedet ditt, klikker du på Se Mitt nettsted i pop-up-vinduet.
  9. Når nettstedet ditt vises, blar du til abonnementsdelen, skriver inn e -postadressen og klikker på knappen for å sende inn e -posten din.
    Test skjemaet ved å skrive inn e -postadressen din og klikke på Abonnement

Merk: I en bekreftelsesmelding blir du forklart at en e-post vil bli sendt til den angitte adressen.

10. Sjekk e-postkontoen for å se om du har fått e-postmeldingen med bekreftelse, klikk på koblingen i den, og du er nå lagt til på nettstedets e-postadresseliste.