Endre mitt registreringsskjema for markedsføring per e-post

Ved å legge til et registreringsskjema for markedsføring per e-post på siden din, kan besøkende registrere seg for markedsførings-e-poster angående nettstedet ditt. Slik kan du tilpasse skjemaet i seksjonen Abonnement.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Bla nedover siden til seksjonen Abonnement og klikk på den.
    klikk i seksjonen Abonnement
  4. Bruk feltene i panelet Abonnement til å tilpasse seksjonens overskrift, meldingen abonnentene vil få etter at de har abonnert og etiketten på knappen for å registrere seg. (Hvis du vil vite mer om hvordan du endrer seksjoner, kan du se under Legg til en seksjon.)
    klikk i et felt for å endre innholdet i det

Merk: Endringene du foretar i panelfeltene, blir lagret automatisk, og utseendet til seksjonen Abonnement blir oppdatert ved hver endring.

5. Slik velger du en annen layout for Abonnement:
  6. Enhet Handling
    Stasjonær PC Klikk på Layouter i menyen, klikk på abonnementsseksjonen og velg en layout i det høyre panelet.
    Klikk på Layouter i skrivebordsvisningen
    Telefon/nettbrett Sveip mot høyre eller venstre under den gjeldende layouten.
    I mobilvisningen sveiper du for å velge en annen layout

Merk: Hvis du velger oppsettet med svart bakgrunn, kan du bytte den ut med et bilde ved å klikke på Rediger og så klikke på Bakgrunnsbilde i Abonnement-panelet. (Hvis du vil vite mer, kan du se under Legge til eller endre et bilde.)

7. Når du er klar til å publisere, klikker du på Forhåndsvisning og deretter på Publiser. Et pop-up-vindu viser en bekreftelse på at nettstedet er publisert.
  8. Hvis du vil teste hvordan abonneringsprosessen fungerer for de besøkende på nettstedet ditt, klikker du på Se Mitt nettsted i pop-up-vinduet.
  9. Når nettstedet vises, blar du til abonnementsseksjonen, skriver inn e-postadressen og klikker på knappen for å sende e-posten.
    Test skjemaet ved å skrive inn e-postadressen din og klikke på Abonner.

Merk: I en bekreftelsesmelding blir du forklart at en e-post vil bli sendt til den angitte adressen.

10. Sjekk e-postkontoen for å se om du har fått e-postmeldingen med bekreftelse, klikk på koblingen i den, og du er nå lagt til på nettstedets e-postadresseliste.