Legg til en dedikert IP -adresse

Hvis du vil bruke en dedikert IP -adresse, kan du legge til en i den delte hostingkontoen din. For mer informasjon, seHva er en dedikert IP?

Merk: Business Hosting -kontoer inkluderer allerede en dedikert IP -adresse, og dedikerte IP -er kan ikke installeres på Administrert WordPress -kontoer.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Ved siden av Netthotell klikker du trekanten for å utvide listen over kontoene, og klikker deretter på Alternativer for kontoen du vil bruke.
  3. Velg Dedikert fra Server IP -menyen i Tilpass -fanen.
  4. Hvis du allerede har kjøpt en dedikert IP -adressekreditt, klikker du på Bruk dedikert IP -kreditt .
    Hvis du trenger en dedikert IP -adressekreditt, klikker du på Kasse og fullfører kjøpet.

Det kan ta 24 timer før dedikerte IP -er blir aktivert på hostingkontoen din. Når de er brukt på hostingplanen, kan alle domener peke mot den dedikerte IP -adressen.

Mer informasjon

• Finn IP -adressen for cPanel -kontoen eller Plesk -kontoen.