Legg til en e -postadresse for gjenoppretting

Trinn 2 i Konfigurer Microsoft 365 -kontoserien min .

Hvis du noen gang glemmer passordet ditt, kan en e -post for tilbakestilling av passord sendes til e -postadressen for gjenoppretting.

Disse trinnene gjelder for den første Microsoft 365 -kontoen din med GoDaddy. Hvis du allerede har konfigurert en Microsoft 365 -e -postadresse med GoDaddy, eller ikke husker å ha konfigurert den, går du til Mer informasjon for instruksjoner.

1. Logg på Microsoft 365 (vi anbefaler at du bokmerker denne siden.)
  2. Skriv inn din Microsoft 365 e-post og passord, og velge Logg på.
    Klikk på Logg på
  3. Angi e -postadressen for gjenoppretting og velg Lagre . Når gjenopprettings -e -postadressen din er lagret, blir du sendt til Microsoft 365 -appene dine.
  4. For å fullføre konfigureringen av de elektroniske alternativene dine, velger du Outlook . Velg språk og påloggingsalternativer, så ser du Outlook-innboksen.

E -postkontoen din er sikker, og du kan tilbakestille passordet ditt etter behov.

Mer informasjon

• Hvis du har en eksisterende e -postadresse hos oss, eller ikke blir bedt om å angi en gjenopprettings e -post og Office og velger Administrer ved siden av e -postadressen din. Under Kontoinformasjon ser du om du har angitt en e -post for gjenoppretting. Hvis du ikke har det, velg Legg til e -post for gjenoppretting , skriv inn e -posten din og Lagre . Deretter hopper du til trinn 4, konfigurer e -posten din på en enhet .
  • Hvis påloggingsinformasjonen din ikke fungerer, se problemer med å logge på .