Legg til en e -postadresse for gjenoppretting

Hvis du noen gang glemmer passordet ditt, kan en e -post for tilbakestilling av passord sendes til en e -postadresse for gjenoppretting. En e-postadresse for gjenoppretting kan være med et annet domene du har eller en tredjepartsleverandør som Gmail eller Yahoo.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Hvis du er en kontoeier, under Brukere , ved siden av en bruker, velger du Administrer .
  3. Rull ned til Kontoinformasjon , og velg deretter Legg til e -post for gjenoppretting .
    Kontoinformasjon -delen med koblingen Legg til gjenopprettings -e -post er uthevet.
  4. Angi en e -postadresse som kan brukes til å tilbakestille passordet ditt, og velg deretter Lagre .

Gjenopprettings -e -posten din blir lagret og kan brukes til å tilbakestille Microsoft 365 -passordet ditt i fremtiden.