Legg til en e -postadresse for gjenoppretting

Trinn 2 i Konfigurer Microsoft 365 -kontoserien min .

Hvis du noen gang glemmer passordet ditt, kan en e -post for tilbakestilling av passord sendes til e -postadressen for gjenoppretting.

Disse trinnene gjelder for den første Microsoft 365 -kontoen din med GoDaddy. Hvis du allerede har konfigurert en Microsoft 365 -e -postadresse med GoDaddy, eller ikke husker å ha konfigurert den, kan du endre e -postadressen for gjenoppretting i stedet. Deretter fortsetter du til neste trinn for å legge til e -post på enhetene dine.

1. Logg på Microsoft 365 (vi anbefaler at du bokmerker denne siden.)
  2. Skriv inn din Microsoft 365 e-post og passord, og velge Logg på.
    Angi e -postpassord og logg på
  3. Angi e -postadressen for gjenoppretting og velg Lagre . Når gjenopprettings -e -postadressen din er lagret, blir du sendt til Microsoft 365 -appene dine.
  4. For å fullføre konfigureringen av de elektroniske alternativene dine, velger du Outlook . Velg språk og påloggingsalternativer, så ser du Outlook-innboksen.

E -postkontoen din er sikker, og du kan tilbakestille passordet ditt etter behov.