Legg til en egendefinert HTML -blokk i WordPress

Du kan legge til en blokk med tilpasset HTML på WordPress -nettstedet.

1. Åpne blokkeredigeringsprogrammet ( Trenger du hjelp med å åpne blokkeredigeringsprogrammet? ).
  2. Velg Legg til blokk .
  3. Velg Egendefinert HTML fra Formatering -delen.
  4. Lim inn HTML -kodebiten din i feltet du finner.
  5. Du kan forhåndsvise koden ved å velge Forhåndsvisning -fanen.
Animasjon som beskriver hvordan du legger til en egendefinert html -blokk

Merk: Husk å oppdatere siden eller innlegget ditt etter redigering.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Du kan finne mer spesifikke detaljer om bruk av HTML på WordPress -nettstedet ditt i støttedokumentasjonen .
  • Hva er CoBlocks? (Kobling til behov)
  • Oppdag mer om blokkeredigeringsprogrammet for WordPress i støttedokumentasjonen .