Nettstedbygger Hjelp

Legg til en medarbeider i Nettavtaler

Hvis det finnes personer som hjelper deg, for eksempel en medarbeider eller en assistent, vil du at kunden skal kunne bestille en avtale med dem i tillegg til deg.

Sjekk planer og priser -siden for å se om Nettavtaler er tilgjengelig på språket ditt og i landet ditt.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordvisningen din velger du Avtaler, og deretter Ansatte fra menyen. For å komme deg til instrumentbordet fra redigeringsverktøyet for nettstedet, velger du Instrumentbord på Website Builder-menyen oppe i det venstre hjørnet.
    Fra Instrumentbord går du til Avtaler-elementet fra toppnavigeringen, deretter Ansatte.
  4. Velg Legg til ansatte.
  5. Angi informasjon om medarbeideren. Når du er ferdig, velger du Lagre-knappen. Nå kan du velge medarbeideren din når du legger til en ny Nettavtale-tjeneste.