Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en PayPal-knapp for donasjoner eller enkeltelementer

Legg til opptil 15 PayPal -knapper på nettstedet ditt. Bruk hver knapp for å selge ett enkelt produkt, eller gjør det mulig for kundene å donere til et formål du velger. Dette er atskilt fra å legge til en betalingsmetode i nettbutikken din i kassen ( Netthandel -planen ) eller å godta betalinger for nettavtaler (Premium -planen).

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Velg Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Gå til der du vil legge til en PayPal -knapp, og velg pluss -knappen for å legge til en ny del.
    Klikk på pluss -knappen
  5. Velg PayPal -knapp .
    klikk på PayPal -knappen
  6. Klikk på layouten du ønsker å bruke.
    klikk på layout
  7. Velg seksjonen for å begynne å tilpasse tekst, bilde og innstillinger.

Hvis du ikke har en PayPal -konto ennå, klikker du på PayPal -knappen for å åpne innstillingene, velger deretter Opprett PayPal -konto og følger meldingene.

klikk på layout

Merk: Hvis du endrer mening om å legge til denne delen, klikker du på Fjern del nederst i panelet PayPal-knapp.

8. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se hvordan nettstedet ditt ser ut. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, velger du Publiser nettsted eller Publiser .