Legg til en PayPal-knapp for donasjoner eller enkeltelementer

Alle Nettsteder + Markedsføring-planer, unntatt Basic, lar deg legge til opptil seks PayPal-knapper på nettstedet ditt. Bruk hver knapp til å selge ett enkelt produkt eller til å gjøre det mulig for kundene å donere til det formålet du velger.

Merk: eCommerce-planens nettbutikk bruker en annen metode for å håndtere PayPal. Se Legg til betalingsmetode for å finne ut hvordan du kan ha en PayPal-knapp på kasse-skjermen.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Bla til stedet der du ønsker å legge til en PayPal-knapp og klikk på plussknappen.
    Klikk på plussknappen
  4. Klikk på PayPal-knapp.
    klikk på PayPal-knapp.
  5. Klikk på layouten du ønsker å bruke.
    klikk på layout
  6. Når bekreftelsen Del lagt til vises, klikk på PayPal-knapp for å begynne å tilpasse tekst, bilde og innstillinger for knappen.

Hvis du ikke har en PayPal-konto ennå, klikk på PayPal-innstillinger i panelet PayPal-knapp, velg Opprett PayPal-konto og følg meldingene på skjermen.

klikk på layout

Merk: Hvis du endrer mening om å legge til denne delen, klikker du på Fjern del nederst i panelet PayPal-knapp.

7. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  8. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.