Legg til en side på nettstedet

Hver side kan vise opptil 20 seksjoner, men færre seksjoner gjør det mulig for besøkende å se alt ved å bla raskt gjennom. Du kan også lage en kopi av hele siden eller omorganisere sidene dine. Hvert nettsted kan ha opptil maksimum 50 sider.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Legg til en ny side.
    • I en nettleser velger du Legg til et nytt seksjon + ikon Legg til side i menyen Nettstedsnavigering.
      Skjermbilde av nettstedsnavigasjonsfeltet
    • I mobilappen velger du Sider og deretter Legg til.
  5. Velg hva du legger til: en ny side, en kobling til et eksternt nettsted eller en rullegardinmeny (et menyelement å samle lignende sider under).
  6. Skriv inn din Sidetittel. Hold navigasjonsfeltet enkelt med korte sidenavn som gjør det klart hva de inneholder.
  7. Velg de aktuelle vekslebryterne. Den nye siden din kan legges til både topptekst og bunntekst hvis du vil (eller ingen av dem for å "skjule" siden din).
    • Vis i Navigasjon får det til å vises i den øverste toppnavigasjonen. Hvis siden din ikke vises i navigasjon (topptekst eller bunntekst), kan du fortsatt koble til den fra andre sider eller sende folk direktekoblingen.
    • Bunntekst viser en kobling til siden nederst på hver side.
    • Private sider er som vanlige sider, bortsett fra at de bare er synlige for medlemmer. Enhver side unntatt hjemmesiden din kan være en privat side. Lær mer om administrering av private sider.
  8. Når du er ferdig, velger du Opprett side.
  9. Den nye siden har ikke noe innhold, så velg Legg til seksjon og begynn å legge til innhold på den nye siden.
  10. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.