Legg til en side på nettstedet

Du har valget mellom å opprette en enkeltside eller flere sider på nettstedet. Nettsteder med én enkelt side kan omfatte opptil ti seksjoner, men de fungerer som oftest bedre med færre seksjoner, slik at de besøkende kan se alt ved å bla raskt gjennom.

Hvis behovene dine er mer omfattende, kan du opprette et nettsted med flere sider (opptil 50 sider). Navigasjonsfeltet for flersidige nettsteder kan vise koblinger til alle sidene dine, slik at de besøkende kan gå rett til siden de ønsker.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Sider-panelet øverst til høyre, og klikk på Legg til.
    Klikk på Legg til sider og Navigeringspanel
  4. Ny side velges automatisk, så angi en sidetittel, klikk på Vis i navigering-feltet hvis du ønsker det, og klikk på Opprett side nederst i delen.
    Angi et navn, klikk på opprett side

Merk: Hold navigasjonsfeltet ryddig ved å bruke korte sidenavn som gir en tydelig pekepinn om hva sidene inneholder.

5. Den nye siden vil ikke ha noe innhold, så klikk på Legg til del, og se Legg til en seksjon for å begynne å legge til innhold på den nye siden.
  6. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  7. Når du er klar til å gjøre endringene offentlig tilgjengelige, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).