Legg til en popup-boks på nettstedet mitt

Bruk en popup-boks for å gi en viktig kunngjøring til folk som besøker nettstedet ditt. Denne popup-boksen vil være det første de besøkende ser når de lander på nettstedet ditt. I tillegg til tittelen og beskrivelsen, fører en knapp til et nøkkeldestinasjon du vil føre nettstedbesøkende til, for eksempel en spesifikk side og seksjon på nettstedet ditt, hvilken som helst URL -adresse du velger, eller en produktkategori hvis du selger produkter på nettet.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Nettsted -fanen øverst i redigeringsprogrammet, og velg deretter Pop- up fra nettstedtillegg .
    Velg fanen Rediger nettsted og deretter Pop-up
  5. Tilpass popup-boksen.
    • Aktiver popup : Bytt denne funksjonen for å slå popup-boksen av og på.
    • Tittel : Skriv et par korte, oppsiktsvekkende ord for å få publikums oppmerksomhet enten i forhåndsvisningen eller i redigeringsprogrammet.
    • Beskrivelse : Legg til noen korte setninger om hva folk trenger å vite.
    • Handlingsknapp : Bruk veksleknappen for å aktivere eller deaktivere en klikkbar knapp, og tilpasse hva knappen sier. Koble til en spesifikk del på en side på nettstedet ditt, en hvilken som helst URL -adresse eller en av produktkategoriene dine.
  6. Velg Ferdig .
  7. Endringene lagres automatisk. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet ditt .

En besøkende på nettstedet kan avvise popup-boksen ved å lukke den med “x” eller velge handlingsknappen, hvis den er aktivert. Etter at popup-boksen er avvist, vil den ikke vises igjen det neste døgnet.