Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en popup-boks på nettstedet mitt

Bruk en popup-boks for å gi en viktig kunngjøring til folk som besøker nettstedet ditt. Denne popup-boksen vil være det første de besøkende ser når de lander på nettstedet ditt. I tillegg til tittelen og beskrivelsen, fører en knapp til et nøkkeldestinasjon du vil føre nettstedbesøkende til, for eksempel en spesifikk side og seksjon på nettstedet ditt, hvilken som helst URL -adresse du velger, eller en produktkategori hvis du selger produkter på nettet.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Nettsted- fanen øverst i redigeringsprogrammet, og velg deretter Pop-up fra Nettstedtillegg .
    Velg fanen Rediger nettsted og deretter Pop-up
  5. Tilpass popup-boksen.
    • Aktiver popup : Bytt denne funksjonen for å slå popup-boksen av og på.
    • Tittel : Skriv et par korte, oppsiktsvekkende ord for å få publikums oppmerksomhet enten i forhåndsvisningen eller i redigeringsprogrammet.
    • Beskrivelse : Legg til noen korte setninger om hva folk trenger å vite.
    • Handlingsknapp : Bruk veksleknappen for å aktivere eller deaktivere en klikkbar knapp, og tilpasse hva knappen sier. Koble til en spesifikk del på en side på nettstedet ditt, en hvilken som helst URL -adresse eller en av produktkategoriene dine.
  6. Velg Ferdig .
  7. Endringene lagres automatisk. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, publiserer du nettstedet ditt .

En besøkende på nettstedet kan avvise popup-boksen ved å lukke den med “x” eller velge handlingsknappen, hvis den er aktivert. Etter at popup-boksen er avvist, vil den ikke vises igjen det neste døgnet.