Nettstedbygger Hjelp

Legg til et kampanjebanner til nettstedet mitt

Noen ganger har du viktige nyheter som kundene dine bør se med en gang de kommer inn på siden din. Bruk kampanjebanneret til å veilede kundene til nyheter og kampanjer bedriften din har å tilby.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. På instrumentbordet, velg Nettsted og velg så Rediger nettsted.
  4. Mens nettstedet ditt er på hjemmesiden, velg en overskrift til siden. (Eller du kan velge Sider og avsnitt i sidestolpen, for deretter å velge Overskrift.)
  5. Velg Kampanjebanner.
    Velg Kampanjebanner i menyen
  6. Skru på Vis kampanje.
    Skru på Vis kampanje
  7. Rediger dine tilpassede meldinger, og velg selv om du vil legge til sesongbaserte dekorasjoner. Hvis du velger å legge til en kobling, kan du koble til:
    • En side og avsnitt innenfor nettstedet.
    • En separat URL-adresse.
    • En produktkategori (for eksempel, Nyeste) hvis du bruker Netthandel-planen (sammenligne pakker og priser)
  8. Når du er ferdig, velger du Ferdig.
  9. Husk å Publisere nettstedet ditt, slik at endringene er synlige for alle andre.