Legg til en WooCommerce -fraktsone

Hvis du hoppet over å legge til en fraktsone under den første konfigureringen av WooCommerce, eller bare planlegger å sende til et nytt område, kan du legge til en ny fraktsone innenfor WordPress -instrumentbordet.

1. Logg på WordPress.
  2. I menyen til venstre klikker du på WooCommerce , som vil utvides og gi flere alternativer.
  3. Klikk på Innstillinger i den utvidede WooCommerce -menyen.
  4. Klikk på Frakt -fanen nær toppen av siden.
  5. I delen Fraktområder klikker du på Legg til fraktsone -knappen.
  6. Angi et navn for den nye fraktområdet i Sonenavn -boksen.
  7. I Sone -regioner -området velger du de landene og/eller regionene som er nødvendige for din nye fraktsone.

Merk: Du kan begynne å skrive navnet på landet eller regionen i boksen for å raskt sortere gjennom listen.

8. Klikk på Legg til leveringsmetode -knappen.
  9. I Legg til fraktmetode-popupen velger du typen fraktmetode som gjelder for denne nye sonen.
  10. Klikk på Lagre endringer -knappen.