Legg til et favicon for WordPress med FTP

Et favicon er et lite bilde som identifiserer nettstedet ditt i en nettleserfane. Hvis du har et tema som ikke tillater opplasting av et favicon, må du laste opp et manuelt via FTP. Du kan bruke en hvilken som helst FTP -app, men denne artikkelen refererer til FileZilla .

Merk: Du kan også bruke Filbehandling til å laste opp faviconet ditt.
  1. Koble til hosting med FTP .
  2. I Eksternt område -delen av FileZilla, finn katalogen med WordPress -nettstedet ditt.
  3. I Lokalt område -delen av FileZilla finner du bildefilen på den lokale datamaskinen din.
  4. Dra og slipp bildefilen fra Lokalt nettsted -delen til Eksternt nettsted -delen.
    dra og slipp filer
  5. Velg og hold nede (eller høyreklikk) på bildefilen og velg Gi nytt navn .
  6. Endre navnet på filen til favicon.ico .
Merk: Du kan også navngi bildefilen til favicon.ico på din lokale datamaskin og deretter laste den opp.

Nå har du lagt til et favicon på WordPress -nettstedet.