Nettstedbygger Hjelp

Legg til GoFundMe på nettstedet mitt

Innsamlingsaksjoner og folkefinansiering er en flott måte å samle inn penger på, enten du tester en ny forretningsidé, støtter en god sak eller ber om økonomisk hjelp. Og donasjoner til en ideell organisasjon kan være fradragsberettiget for noen enkeltpersoner.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Nettsted > Rediger nettsted på instrumentbordet.
  4. Gå til stedet du vil legge til innsamlingsaksjonen, og legg til en del.
  5. Se etter Pengeinnsamling-delen eller bruk søkelinjen, velg oppsettet du vil ha og tilpass innholdet i delen.
  6. Velg Start en GoFundMe med koblingen. På GoFundMe-nettstedet følger du trinnene for å registrere en konto og sette opp en side for pengeinnsamling.
  7. Når du er ferdig på GoFundMe-siden, velger du Del og kopierer koblingen.
    Skjermbilde av Del-knappen på GoFundMe
  8. På GoDaddy-nettstedet limer du URL-adressen inn i feltet Kobling til pengeinnsamlingssiden.
  9. Velg Søk om å opprette et hjelpefond, som bare vises etter at du skriver inn GoFundMe-sidekoblingen. GoDaddy samarbeider med GoFundMe for å tilby et hjelpeinitiativ for små bedrifter. GoFundMe gir et matchende tilskudd på USD 500 til kvalifiserte små bedrifter som samler inn minst USD 500. Du må fylle ut GoFundMe-kvalifiseringsskjemaet for å vurderes for tilskuddet.
    Skjermbilde av kobling til pengeinnsamlingssiden i GoDaddy
  10. Publiser nettstedet ditt for å aktivere endringene.