Legg til MLS/IDX eiendomsoppføringer til nettstedet mitt

Kunder kan søke etter eiendommer i sitt område uten å forlate nettstedet ditt hvis du bruker et område for IDX/MLS-oppføringer. Du må ha en Standard-, Premium- eller Netthandel-plan for å kunne legge til oppføringer.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder eller Website Builder for programserien for digital markedsføring og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og stedet du ønsker å legge til XXXXXX, og legg til en del.
  5. Søk etter området MLS/IDX-eiendomsoppføringer og velg Legg til.
  6. Velg Legg til på oppsettet du ønsker å bruke.
  7. Hvis du ikke allerede har en eksisterende IDX-konto, klikker du på Opprett IDX-konto.
  8. Etter at du registrerer deg med IDXBroker.com, mottar du en e-post fra dem med API-nøkkelen. IDX Broker tilbyr også en oversikt over tjenestene sine som du får med Website Builder.
  9. Når du har mottatt API-nøkkelen, limer du den inn i Angi API-nøkkel-feltet. Når du har angitt API-nøkkelen, vises oppføringene dine innen kort tid.
  10. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.