Nettstedbygger Hjelp

Legg til MLS/IDX eiendomsoppføringer til nettstedet mitt

Ved å legge til IDX-/MLS-oppføringer på nettstedet ditt kan kundene dine søke etter eiendommer i området sitt uten å måtte forlate nettstedet ditt. Du må ha en Standard-, Premium- eller Netthandel-plan for å kunne legge til oppføringer.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Rull nedover i hovedvisningen av nettstedet til der du vil legge til en del, og klikk på plusstegnet.
    Klikk på plussknappen
  4. Klikk på MLS/IDX-eiendomsoppføringerLegg til del-panelet.
    MLS/IDX-del
  5. Klikk på Legg til på oppsettet du ønsker å bruke.
    Velg MLS/IDX-oppsett
  6. Hvis du ikke allerede har en eksisterende IDX-konto, klikker du på Opprett IDX-konto.
    Opprett IDX-konto
  7. Etter at du registrerer deg med IDXBroker.com, mottar du en e-post fra dem med API-nøkkelen. IDX Broker tilbyr også en oversikt over tjenestene sine som du får med Website Builder.
  8. Når du har mottatt API-nøkkelen, limer du den inn i Angi API-nøkkel-feltet.
    Angi API-nøkkel
  9. Når du har angitt API-nøkkelen, vises oppføringene dine innen kort tid.
  10. Relatert trinn