Legg til sporingsnummeret mitt i en bestilling i Managed WordPress Ecommerce og Managed WooCommerce Stores

Informasjon om forsendelsessporing for WooCommerce -bestillinger kan oppdateres i WordPress -instrumentbordet.

1. Logg på WordPress .
  2. Naviger til WooCommerce og klikk på Bestillinger .
  3. Finn rekkefølgen du vil legge til sporingsinformasjon i, og i Spørringssporing -kolonnen velger du [+] Legg til forsendelsessporing . En modal vises.
  4. Angi forsendelsessporingsnummeret som operatøren din har oppgitt til deg. Systemet vil prøve å automatisk oppgi en sporings -URL -adresse og operatørnavn.
  5. Hvis den automatiske oppdagelsen ikke fungerte, kan du manuelt legge til en sporings -URL -adresse og operatørnavn og velge Neste .
  6. Velg hvilke ordrelinjer fra bestillingen som skal inkluderes i denne forsendelsen.
  7. Hvis ønskelig, merker du av i boksen for å merke denne bestillingen som fullført .
  8. Velg Lagre sporing av forsendelse .

Kundene dine vil nå motta en e -post som informerer dem om at forsendelsen deres er blitt sendt. Du kan se sporingsnummeret ditt, operatøren og antall sporede elementer. Du kan se sporingsinformasjon på operatørens nettsted hvis en sporings -URL er blitt lagt til.

Merk: Hvis du har et ekstra sporingsnummer å oppgi, kan du se [+] Legg til forsendelsessporing -koblingen igjen og gjenta prosessen.