Logg på phpMyAdmin

Slik logger du på phpMyAdmin for å administrere MySQL -databasene dine. Du kan endre databaseverdier, kjøre spørringer og opprette, vise eller modifisere databasestrukturen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. På siden Mine produkter , ved siden av Netthotell , velger du Administrer alle .
  3. For nettstedet du vil åpne phpMyAdmin på, velger du Innstillinger framenyikonet menyen.
    velg innstillinger fra menyen
  4. Velg phpMyAdmin øverst til venstre på kontoens instrumentbord .
    velg phpMyadmin
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil åpne phpMyAdmin på, velger du Innstillinger framenyikonet menyen.
    velg innstillinger
  4. Under Produksjonssted velger du Vis mer .
    velg vis mer
  5. Ved siden av Database -detaljer , velger du Åpne phpMyAdmin .
    velg åpne phpMyAdmin
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. På siden Mine produkter , ved siden av Netthotell , velger du Administrer alle .
  3. For nettstedet du vil åpne phpMyAdmin på, velger du Innstillinger framenyikonet menyen.
    velg innstillinger fra menyen
  4. Velg Databaser øverst til venstre på kontoens Instrumentbord .
    velg databaser
  5. Velg phpMyAdmin for nettstedet du vil administrere.
    velg phpMyAdmin