Løs en INVALIDDOMAIN -feil

Når du ber om et SSL -sertifikat, vil systemet vårt sjekke domenenavnet ditt for å sørge for at domenet er riktig formatert for sertifikatutstedelse. Hvis du mottar en INVALIDDOMAIN -feil, er det flere faktorer du må sjekke.

Faktorer som utløser INVALIDDOMAIN -feilen

• Domenet ditt inneholder ikke en gyldig TLD
  • Domenet ditt har ugyldige tegn (no-break space, null-width-tegn osv.)
  • Domenet ditt har et ugyldig antall bindestreker for punycode -domener
  • Domenet ditt inneholder tegn som ikke er ASCII

Når du har løst problemet med domenet du ber om et SSL-sertifikat for, må du sende inn sertifikatforespørselen din på nytt.