Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Administrer rabattpriser for forhandlerkundene mine

Du kan aktivere eller deaktivere rabattpriser for bestemte kunder. Med rabattpriser kan kunder, som familiemedlemmer eller forretningspartnere, kjøpe produkter og tjenester til priser som er lavere enn utsalgsprisene.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Gå til Rapporter og velg Kundeoppslag .
    Fra Rapporter klikker du på Kundeoppslag
  3. Angi informasjon om kunden du ønsker å administrere rabattpriser for, og klikk på Søk .
  4. Velg et navn for å vise informasjonen deres.
  5. Velg eller fjern merkingen for Discount Shopper .
    Merk av eller fjern merkingen for Discount Shopper

Merk: Du tjener ikke provisjon på kjøp foretatt av rabattkunder.