Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Gjenta Managed WordPress -frittstående SSL -sertifikat

Hvis du har et frittstående SSL -sertifikat med Managed WordPress -nettstedet ditt, kan det genereres på nytt gjennom endringsdomenefunksjonen i SSL -kontrollene dine. Managed WordPress -nettstedet ditt er hostet på en server som automatisk genererer sertifikatsigneringsforespørselen din (CSR), som ikke er tilgjengelig for den vanlige rekey -prosessen.

Merk: Hvis du ble påvirket av den nylige sikkerhetshendelsen som påvirket Administrert WordPress -kunder, og du bruker det integrerte SSL -sertifikatet, er vi i ferd med å taste inn og installere sertifikatet på nytt. Du trenger ikke gjøre noe.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg SSL-sertifikater og velg Administrer ved siden av SSL-sertifikatet du ønsker å endre.
  3. I delen Administrer sertifikat velger du Endre nettstedet som sertifikatet beskytter .
  4. Velg Flytt sertifikatet ditt til et av de vertsbaserte domenene dine , og velg deretter domenet for nettstedet ditt.
  5. Velg Legg til endring , og velg deretter Send inn alle endringer .
Merk: Med Deluxe- og Extended Validation -SSL -er kan du bare endre det vanlige navnet, ikke organisasjonens informasjon.

SSL -sertifikatet ditt bør installeres innen 24 timer. Du vil motta en e -post når prosessen er fullført.