Sjekk installasjonen av SSL-sertifikatet mitt

Etter at du har installert SSL-sertifikatet ditt, kan du bruke testverktøyet vårt for SSL-sjekking for å se detaljert informasjon om sertifikatet ditt og se etter en rekke vanlige SSL-problemer. Hvis testverktøyet finner "Dette nettstedet er trygt", er alt klart! Ellers kan de fleste problemene som oppdages av sertifikatsjekkeren løses ved å anskaffe en ny nøkkel til sertifikatet og installere det på nytt.