Omdiriger WordPress-nettstedet mitt til HTTPS for Linux-hosting

Etter at SSL-sertifikatet er installert på Linux-hostingkontoen din, er det noen endringer du må gjøre til .htaccess-filen for å automatisk omdirigere besøkende til en HTTPS-versjon av WordPress-nettstedet ditt.

Merk: Disse instruksjonene gjelder ikke for Administrert WordPress-kontoer med et SSL-sertifikat. Vi tar oss av HTTPS-omdirigeringen automatisk (etter at sertifikatinstalleringen er fullført).

1. Logg på WordPress-instrumentbordet..
  2. Beveg markøren over Innstillinger i det venstre navigasjonspanelet, deretter velger du Generelt.
  3. Finn følgende felt på den nye siden:
    • WordPress-nettadresse (URL)
    • Nettstedsadresse (URL)
  4. Oppdater nettstedsadressene i hvert felt slik at de inkluderer https i stedet for http.
    • http://coolexample.com ville for eksempel blitt https://coolexample.com.
  5. Rull ned til bunnen av siden og velg Lagre endringer.
  6. Åpne din gjeldende .htaccess-fil i /public_html/-mappen med cPanel-filbehandleren for redigering. Hvis du ikke ser .htaccess-filen, sørg for at du kan se skjulte filer. Hvis du ikke allerede har en .htaccess-fil, må du opprette en.
  7. Sett inn følgende kode øverst i .htaccess-filen:
  8. # BEGIN GD-SSL

Alternativer +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTPS} !=on
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^(.+)$
    RewriteCond %{SERVER_NAME} ^coolexample\.com$ [OR]
    RewriteCond %{SERVER_NAME} ^www\.coolexample\.com$
    RewriteRule .* https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
    Header add Strict-Transport-Security "max-age=300"

# END GD-SSL
  9. Velg Lagre endringer øverst til høyre på skjermen.