Omdiriger WordPress -nettstedet mitt til HTTPS for Plesk -hosting

Hvis du har et sikkert sertifikat (SSL) på WordPress -nettstedet ditt, kan du automatisk omdirigere besøkende til den sikrede (HTTPS) versjonen av nettstedet ditt for å sikre at informasjonen deres er beskyttet.

Merk: Flere plugin-moduler er tilgjengelige for WordPress som kan omdirigere URL-adressen din automatisk etter at du har installert SSL-sertifikatet. For hjelp med WordPress -plugin -moduler, se wp.org

Hvordan du omdirigerer trafikken, avhenger av typen hosting du har.

WordPress installert på Plesk/Windows -hosting

1. Logg på WordPress-administrasjonspanelet.
  2. Klikk på Innstillinger og deretter Generelt .
  3. Endre WordPress http://coolexample.com -en og URL -adressen til nettstedet fra https://coolexample.com og klikk på Lagre endringer .
  4. Opprett en web.config -fil i httpdocs -mappen din
  5. Sett inn koden nedenfor i web.config -filen og lagre filen.
    <configuration><system webserver=""><rewrite><rules><clear></clear><rule name="Redirect to https" stopprocessing="true"><match url="(.*)"></match><conditions><add input="{HTTPS}" pattern="off" ignorecase="true"></add></conditions><action type="Redirect" url="https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI}" redirecttype="Permanent"></action></rule><rule name="Main Rule" stopprocessing="true"><match url=".*"></match><conditions logicalgrouping="MatchAll"><add input="{REQUEST_FILENAME}" matchtype="IsFile" negate="true"></add><add input="{REQUEST_FILENAME}" matchtype="IsDirectory" negate="true"></add></conditions><action type="Rewrite" url="index.php/{R:0}"></action></rule></rules></rewrite></system></configuration>