Omdiriger WordPress -nettstedet mitt til HTTPS for Plesk -hosting

Hvis du har et sikkert sertifikat (SSL) på WordPress -nettstedet ditt, kan du automatisk omdirigere besøkende til den sikrede (HTTPS) versjonen av nettstedet ditt for å sikre at informasjonen deres er beskyttet.

Merk: Flere plugin-moduler er tilgjengelige for WordPress som kan omdirigere URL-adressen din automatisk etter at du har installert SSL-sertifikatet. For hjelp med WordPress -plugin -moduler, se wp.org

Hvordan du omdirigerer trafikken, avhenger av typen hosting du har.

1. Logg på WordPress-administrasjonspanelet.
  2. Klikk på Innstillinger og deretter Generelt .
  3. Endre WordPress http://coolexample.com -en og URL -adressen til nettstedet fra https://coolexample.com og klikk på Lagre endringer .
  4. Opprett en web.config -fil i httpdocs -mappen din
  5. Sett inn koden nedenfor i dinweb.config filen og lagre filen.
    konfigurering > system.webServer > skriv om > regler > tøm / > rule name = "Redirect to https" stopProcessing = "true"> match url = "(.*)" / > forhold > legg til input = "{HTTPS} "pattern =" off "ignorCase =" true " / > /betingelser > action type = "Redirect" url = "https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI} "redirectType =" Permanent " / > /regel > rule name = "Main Rule" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > conditions logicalGrouping = "MatchAll"> legg til input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsFile "negate =" true " / > legg til input = "{REQUEST_FILENAME} "matchType =" IsDirectory "negate =" true " / > /betingelser > action type = "Rewrite" url = "index.php / {R: 0}" / > /regel > /regler > /skriv om > /system.webServer > /konfigurering >