GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oppdater koblinger på Link in Bio

Oppdater Link in Bio -koblingene dine når som helst, og hold deg oppdatert på nettstedet. Legg til eller slett koblinger, oppdater koblingstekst og URL -adresser, endre rekkefølgekoblingene som vises i, og endre bakgrunnsfargen på koblingstekstboksene eller hele innholdsblokken for koblinger.

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Link in Bio . Hvis du allerede har en Link in Bio, ser du den her. Hvis ikke, følg trinnene for å opprette Link in Bio .
  3. Trykk på Rediger .
  1. Trykk på koblingsblokken. Du ser dette skjermbildet:
    Alternativer for redigering av koblinger
  2. (Valgfritt) Hvis du sletter koblinger -blokken, fjernes den umiddelbart. Angre dette ved å trykke påAngre sletting Angre øverst på skjermen. Når du har publisert Link in Bio eller avsluttet redigering, kan du ikke legge til en slettet koblingsblokk igjen. Hvis du er sikker på at du vil slette koblingsblokken, trykker du på Slett koblinger .
  3. For å endre koblingstekst eller hvordan koblingene vises, trykker du Stil koblinger . Du har nå et par alternativer. Etter hver endring, trykk påTrykk på merket for å bruke endringene merket øverst til høyre for å bruke det.
    • Oppdater koblinger: Skriv inn teksten i boksene for å oppdatere koblingsnavnet og URL -adressen. Rull ned for å se og redigere flere koblinger.
    • Legg til koblinger: TrykkTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge Legg til for å legge til en ny kobling, og fyll deretter ut koblingsnavnet og URL -adressen. Legg til så mange koblinger du vil.
    • Endre farge på skrifttype og tekstboks: Trykk på Farge .
      Rediger skrifttype- og tekstboksfarger
      I menyen som vises, trykker du på BAKGRUNN for å endre fargen på koblingsboksene. For å endre skriftfargen, trykk på TEKST . Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
    • Endre koblingsboksens bakgrunnsfarge: Trykk på Bakgrunn .
      Endre koblingen -boksens bakgrunn
      I menyen som vises trykker du på FARGE . Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
    • Slett koblinger eller endre koblingsrekkefølge: Trykk på Rediger .
      Slett eller omorganiser koblinger

For å fjerne en kobling, trykk påTrykk på Slett for å fjerne en kobling Slett og bekreft deretter ved å trykke på Slett .

For å flytte en kobling til en ny posisjon, trykk og hold nedeTrykk på Velg for å flytte en kobling Velg og dra deretter laget opp eller ned.

Trykk på nedoverpilen øverst til venstre for å gå tilbake til koblinger -skjermen.
      Endre koblingen -boksens bakgrunn

1. Trykk på koblingsblokken. Du ser dette skjermbildet:
    Koble til redigeringsalternativer for koblinger i Android
  2. (Valgfritt) Hvis du sletter koblinger -blokken, fjernes den umiddelbart. Angre dette ved å trykke påAngre sletting Angre øverst på skjermen. Når du har publisert Link in Bio eller avsluttet redigering, kan du ikke legge til en slettet koblingsblokk igjen. Hvis du er sikker på at du vil slette koblingsblokken, trykker du på Slett koblinger .
  3. For å endre koblingstekst eller hvordan koblingene vises, trykker du Stil koblinger . Du har nå et par alternativer. Etter hver endring, trykk påTrykk på merket for å bruke endringene merket øverst til høyre for å bruke det.
    • Oppdater koblinger: Skriv inn teksten i boksene for å oppdatere koblingsnavnet og URL -adressen. Rull ned for å se og redigere flere koblinger.
    • Legg til koblinger: TrykkTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge Legg til for å legge til en ny kobling, og fyll deretter ut koblingsnavnet og URL -adressen. Legg til så mange koblinger du vil.
    • Endre farge på skrifttype og tekstboks: Trykk på Farge .
      Rediger skrifttype- og tekstboksfarger i Android
      I menyen som vises, trykker du på BAKGRUNN for å endre fargen på koblingsboksene. For å endre skriftfargen, trykk på TEKST . Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
    • Endre koblingsboksens bakgrunnsfarge: Trykk på Bakgrunn .
      Endre koblingen -boksbakgrunnen i Android
      I menyen som vises trykker du på FARGE . Velg fra fargepaletten eller trykk påTrykk på fargehjulet for å velge en egendefinert farge fargehjulet helt til høyre for egendefinerte farger.
    • Slette koblinger eller endre koblingsrekkefølge: Trykk på Rediger for å slette koblinger eller endre rekkefølgen de vises i.
      Slett eller omorganiser koblinger i Android

For å fjerne en kobling, trykk påTrykk på Slett for å fjerne en kobling Slett og bekreft deretter ved å trykke på Slett .

For å flytte en kobling til en ny posisjon, trykk og hold nedeTrykk på Velg for å flytte en kobling Velg og dra deretter laget opp eller ned.

Trykk på X øverst til venstre for å gå tilbake til koblinger -skjermen.
      Endre koblingen -boksbakgrunnen i Android

1. Når du er fornøyd med endringene, trykker du påTrykk på Publiser for å bruke alle endringene dine på nettstedet ditt Publiser øverst til høyre. Det oppdaterte nettstedet ditt vil være synlig umiddelbart.